Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026

Κατερίνα Καινούργιου – Παναγιώτης Κουτσουμπής: Απόδραση στην ορεινή Αρκαδία λίγο πριν τη...

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής αποφάσισαν να...

Espresso Doppio – Ο Σταύρος της κυβέρνησης που έχει βαλθεί να αλλάξει...

Πώς ο υπουργός Ενέργειας πάει να αλλάξει τον ρου...

Μαρία Μπακοδήμου: «Πέρασα μια περίοδο όπου ήμουν πολύ επιθετική με τη μαμά...

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο περιοδικό OK! και στον...

Μαριέλλα Σαββίδου: «Κάνω ψυχοθεραπεία κάθε εβδομάδα»

Η Μαριέλλα Σαββίδου μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου 21...

Ιωάννα Τούνη: Τι έντυσε τον γιο της, Πάρη, για τις Απόκριες

Αποκριάτικη στιγμή

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών, με τους δρόμους γεμάτους χρώματα και παιδικές στολές, ανάμεσα στους μικρούς καρναβαλιστές ξεχώρισε και ο γιος της Ιωάννας Τούνη, ο Πάρης, που για άλλη μια φορά τράβηξε τα βλέμματα.

Ο μικρός διάλεξε να μεταμφιεστεί σε Τσέις, τον αστυνομικό σκύλο και «κατάσκοπο» από τα Paw Patrol, μια σειρά που είναι από τις αγαπημένες του. Με τη μπλε στολή και το χαρακτηριστικό καπέλο, έμοιαζε έτοιμος για αποστολή, σκορπίζοντας χαμόγελα όπου κι αν βρέθηκε.

Η επιλογή αυτή δεν ήταν τυχαία, αφού το συγκεκριμένο παιδικό είναι μεγάλη του αδυναμία. Παράλληλα, θύμισε και τα θεματικά γενέθλια που του είχε οργανώσει στο πρόσφατο παρελθόν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με έμπνευση από τον ίδιο κόσμο των παιδικών ηρώων.

Η influencer μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας φωτογραφία του Πάρη στο Instagram, με τους followers να γεμίζουν τα σχόλια με τρυφερές αντιδράσεις για τον «Παρούλη», όπως συχνά τον αποκαλεί.

Μέσα στο αποκριάτικο κλίμα, ο Πάρης απέδειξε ότι ο πιο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι εκείνος που απλώς χαίρεται τη στολή του και την ηλικία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει ο Τζώρτζογλου: «Μετακομίζω σε ένα σπίτι που μου δανείζουν, γιατί δεν έχω να πληρώνω το νοίκι»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εκπομπή «Καλύτερα αργά».

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα: «Κάνει λάθος αυτός που το λέει»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δανάη Μπάρκα. Τι συνέβη; Η ηθοποιός πόσταρε ένα ποστ στο οποίο ανέφερε:

Η Espresso φέρνει στο φως την καλλιτεχνική πλευρά του δολοφονημένου ιδιοκτήτη κάμπινγκ

Οσο συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ που συγκλόνισε τη Φοινικούντα τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγωδία παραμένει στο επίκεντρο κάθε συζήτησης στην τοπική κοινωνία.

Οριστική αυλαία για τη σειρά «Μία νύχτα μόνο»

Αυλαία πέφτει στη σειρά «Μία νύχτα μόνο»!Μετά τον Alpha,...

Η όμορφη Διώνη είναι κόρη γνωστού ζευγαριού ηθοποιών

«Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε. Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι;

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Μαύρη χήρα» στο σκαμνί!

Η Θεοδότα Αϊβάζη, γνωστή στο πανελλήνιο ως «μαύρη χήρα...

Έρικ Ντέιν: Η αίτηση διαζυγίου «πάγωσε» όταν έμαθαν για την ασθένειά του – «Κλαίγαμε και οι δύο»

Η σύζυγός του και ηθοποιός, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου όταν όμως έμαθε για την ασθένειά του σταμάτησε τα πάντα και έμεινε δίπλα του ως το τέλος με τις κόρες τους.