Κατερίνα Καινούργιου: «Λίγο μετά το Πάσχα γεννάω, μπορεί και ανήμερα»

Γέννα κοντά στο Πάσχα

Ξεχωριστό αναμένεται να είναι το φετινό Πάσχα για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς διανύει μια ιδιαίτερα ήρεμη και χαρούμενη περίοδο, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου, με αφορμή ένα θέμα για το Πάσχα που συζητήθηκε στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πότε περιμένει να γεννήσει την κόρη της, την οποία, όπως είχε πει και παλαιότερα, υπολογίζει γύρω στις 17 Απριλίου.

«Το φετινό Πάσχα θα είναι για μένα πολύ σημαντικό διότι καλώς εχόντων των πραγμάτων λόγο μετά θα έρθει στον κόσμο το παιδάκι μου. Μπορεί να έρθει και ανήμερα, δεν ξέρω, είμαστε λίγο οριακά. Το περιμένουμε μια εβδομάδα μετά, αλλά είμαι πολύ οριακά. Θα δείξει. Εγώ απλά αυτό που δε θέλω, τώρα μπορείτε να με πείτε υπεβολική, είναι να έρθει το παιδάκι μου τη Μεγάλη Εβδομάδα. Έτσι λέει η θρησκεία, τώρα δε ξέρω. Γεννιούνται παιδιά τη Μεγάλη Εβδομάδα, γερά και καλότυχα να είναι όλα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια έχει επίσης αποκαλύψει πως η κόρη της θα πάρει διπλό όνομα, Πολυξένη-Αλεξάνδρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σκοτεινή Λαμπρή των διασήμων

Καλλιτέχνες που μεσουρανούσαν βρίσκονται για ένα ακόμη Πάσχα μόνοι...

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Με ποιους διάσημους φίλους τους έκαναν Πάσχα

Τη Μεσσηνία επέλεξαν για το φετινό Πάσχα η Αντελίνα...

Έτσι πέρασε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Ανάστασης

Την Πάρο επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου για να περάσει...

Ο οβελίας της high society

Το «ψήσιμο» των κοσμικών από θαλαμηγούς, βίλες, ταβέρνες στην...

Klavdia: «Όμηρος για 5 ώρες – “Θα σου σπάσουμε τα δόντια”» – Τα ασφαλιστικά μέτρα του πρώην συντρόφου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη γνωστή τραγουδίστρια...

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Τζένη Καρέζη: Τι έλεγε το 1962 για το Πάσχα λίγο πριν από τον γάμο της

Στο 1962 και στις ημέρες του Πάσχα μάς γυρίζει...