Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά έχουν αποκτήσει έναν γιο. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αποκτήσουν δεύτερο παιδάκι.

«Στο δικό μας σπίτι δεν παίζει η τηλεόραση. Δηλαδή θα παίξει ραδιόφωνο, μουσική ή αυτά που ακούει ο Αχιλλέας γιατί του αρέσει πολύ η μουσική… τέτοια πράγματα. Στα «Φαντάσματα» με είδε.
Τις προάλλες μου λέει «Πού πας πάλι;». Του λέω «Πάω για δουλειά». Μου λέει «Στο θέατρο ή στο γύρισμα;». Του λέω «Στο γύρισμα». «Θα πέσει πάλι κανένα μπαούλο στο κεφάλι σου;» μου λέει. Είμαι έτοιμος για ένα δεύτερο παιδί, δεν έχει να κάνει με μας πια.
Τα πράγματα δεν είναι 100% στο χέρι σου σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Θα μας έκανε χαρούμενους και νομίζω και τον Αχιλλέα. Τώρα, από εκεί και ύστερα…».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









