Η Κατερίνα Στικούδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα της εκπομπή στην ΕΡΤ2 αλλά και στο κεφάλαιο μητρότητα.

«Εγώ έδωσα την ιδέα για την παραγωγή και χαίρομαι πάρα πολύ που έγινε πράξη. Ήθελα να κάνω κάτι πάρα πολύ συγκεκριμένο, να επικοινωνώ μέσα από μία εκπομπή τα οφέλη της άθλησης και της κίνησης. Έχω τεράστια χαρά για όλο αυτό».
Όσο για το κεφάλαιο μαμά και πώς τα καταφέρνει είπε: «Η μέρα έχει 24 ώρες και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όλες. Ευτυχώς που είμαι πολυδιάστατη και έχω αντοχές, μου αρέσει να κάνω πράγματα, αλλιώς δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Δεν υπάρχει εύκολη “πίστα” στην γονεϊκότητα, κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Στα πρώτα χρόνια ειδικά όμως, έχουν την ανάγκη σου σε όλα και εκεί είναι που κουβαλάς. Και δεν εννοώ μόνο ψυχικά, αλλά και σωματικά. Γιατί παρόλο που κάνω γυμναστική, πολλές φορές νιώθω τα χέρια μου».
