Λάιζα Μινέλι: Η συγκινητική επιστροφή της στα βραβεία GLAAD Media

Αποθεώθηκε από το κοινό!

Ένα δυναμικό comeback έκανε η Λάιζα Μινέλι στα φετινά GLAAD Media Awards.

Τα τελευταία χρόνια, η 79χρονη ηθοποιός, που έχει επιλέξει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρέθηκε, το βράδυ της Πέμπτης 5 μαρτίου, στα βραβεία GLAAD media, στο Λος Άντζελες, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της.

View this post on Instagram

A post shared by LizaFan (@lizajudyfan)

Της απονεμήθηκε το πρώτο «Liza Minnelli Storyteller Award», με αφορμή την αυτοβιογραφία της «Kids, Wait Till You Hear This!» που αναμένεται να κυκλοφορήσει ενώ η είσοδός που έκανε στη σκηνή αποτελούνταν από θεατρικά στοιχεία. Η Λάιζα Μινέλι εμφανίστηκε έχοντας δίπλα της μία ομάδα χορευτών, με το κοινό να την αποθεώνει.

@todayshow Surprise! #LizaMinnelli at the #GLAADAwards#TODAYShow ♬ original sound – TODAY Show

Συγκινημένη από τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, η ηθοποιός παρακολουθούσε τους χορευτές καθισμένη σε μια καρέκλα στο κέντρο της σκηνής και απευθυνόμενη στο κοινό είπε: «Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι μαζί σας, όλους σας. Με κάνετε υπερήφανη γιατί είστε δυνατοί και υπερασπίζεστε αυτά που πιστεύετε. Πραγματικά το κάνετε, και είναι τόσο ωραίο που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Νιώθω σαν πεντάχρονο παιδί. Δεν είχα ετοιμάσει ομιλία, οπότε τώρα απλώς μιλάω ασταμάτητα»

Η βραδιά έκλεισε με μία έκπληξη για εκείνην καθώς οι συντελεστές, εμφάνισαν μία τούρτα και όλοι στην αίθουσα τραγούδησαν προς τιμήν της για τα επερχόμενα 80ά της γενέθλια στις 12 Μαρτίου.

@todayshow Happy almost birthday, #LizaMinnelli! The audience at the #GLAADAwards serenaded the pop culture icon just days before her 80th birthday 🎂 #TODAYShow ♬ original sound – TODAY Show

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την τραγουδίστρια Μαρίνα – Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τραγουδίστρια Μαρίνα γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλης της...

Και η… «Espresso» κουμπάρα, Φαίη

Η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε το πρωτοσέλιδο της «Espresso», καθώς...

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Ζευγάρι της σόουμπιζ ανακοίνωσε πως περιμένει τρίτο παιδί!

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέταξε τα ταγιέρ – Με σέξι εμφάνιση σε έξοδό της

Την Κατερίνα Παναγοπούλου την έχουμε συνηθίσει με ταγιέρ και...

Φοίβος Παπαδάκης: Βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά την απώλεια του πατέρα του

Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Φοίβος προσπαθεί να σταθεί...