Βασάλος για Καινούργιου: «Το viral πλάνο με το σάντουιτς ήταν μαγειρεμένο»

Πιθανότατα δεν ήταν τόσο αυθόρμητο

Όσοι είδαν το πρωινό της Παρασκευής 6 Μαρτίου την εκπομπή «Super Κατερίνα», δύσκολα θα ξέχασαν το στιγμιότυπο που έγινε αμέσως viral, με την εγκυμονούσα Κατερίνα Καινούργιου να τρώει στον αέρα ένα σάντουιτς.

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», με τους συντελεστές να το αντιμετωπίζουν με χιούμορ. Ανάμεσά τους, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξέφρασε την άποψη πως το συγκεκριμένο πλάνο πιθανότατα δεν ήταν τόσο αυθόρμητο.

Ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε: «Αυτό το πλάνο το είδα μετά από το απαίσιο πάρτι του Fipster με hangover, που σηκώθηκα και βλέπω αυτό το υπέροχο σάντουιτς. Ζήλεψα και προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει μέσα και πέφτουν όλα τα σαλάμια. Για μένα είναι από τα πλάνα -και μπορεί αυτό να μην το εισέπραξε η Κατερίνα- που την κάνουν πιο προσιτή».

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε: «Τι μας λες μωρέ Παύλο οι παρουσιάστριες δεν τρώνε σάντουιτς; Τσαλακώθηκε η Κατερίνα που έφαγε το σάντουιτς στον αέρα. Πω, πω χαμός! Εγώ πιστεύω ότι αυτό το πλάνο ήταν μαγειρεμένο».

Ο Παύλος Σταματόπουλος αντέδρασε λέγοντας: «Δεν το πιστεύω εγώ αυτό», με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συνεχίζει: «Καλά δεν έχει την εικόνα του αέρα; Του μόνιτορ και του πλατό;».

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο, στάθηκε πιο θετικά απέναντι στο στιγμιότυπο και είπε: «Πάντως είναι πολύ ωραία εικόνα. Εγώ νομίζω πως δεν έχω ταυτιστεί ποτέ ξανά τόσο μαζί της».

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα περάσει στον 8ο, αναμένεται να αποχωρήσει από το «Super Κατερίνα» λίγο πριν από τις διακοπές του Πάσχα, ώστε να παραμείνει στο σπίτι και να ξεκουραστεί μέχρι να γεννήσει. Η ίδια, πάντως, έχει εκφράσει την επιθυμία να μη φέρει στον κόσμο το παιδί της τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σε πρόσφατη εκπομπή, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, λέγοντας: «Πάει πρώτα μια κοιλιά. Το πρωί ήμουν 77,800 κιλά. Μια χαρά. Έμεινα έγκυος στα 60 κιλά. Όλα καλά για το καλό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.