Άστραψε και βρόντηξε η Χριστιάνα Αριστοτέλους on air μετά από δημοσίευμα περιοδικού.

«Πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί προσωπικά τον αρχισυντάκτη του περιοδικού και τον κάλεσα να βγει στον αέρα και να μου εξηγήσει, αφού θεωρεί πως δεν ξέρω, για ποιο πράγμα ακριβώς είναι η 8η Μαρτίου και τι γιορτάζουμε, γιατί ο ίδιος έχει επιλέξει την ημέρα της Γυναίκας να συνεχίσει μια επίθεση σε μια γυναίκα για κάτι το οποίο δεν έχει πει καν η ίδια. Απλά να σε ενημερώσω ότι μέσα στο κομμάτι αυτό που κόψαμε, ο Μαλέκκος είχε πει για στημένο παιχνίδι, αυτό ήταν που κόψαμε και όχι την άποψή του για τις γυναίκες.… Από κει και πέρα, το αν κάποιοι επιλέγουν να το χρησιμοποιούν και να κάνουν ξεκάθαρα προσωπική επίθεση είναι κάτι άλλο.
Έχει βγει η απόφαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία διαφωνώ αλλά δεν έχω εκφράσει την άποψή μου, το δέχτηκα και μέχρι εκεί. Τώρα δεν θα μπω στη διαδικασία να το χαρακτηρίσω, αν και έχω την άποψή μου…», αναφερόμενη στη συνέντευξη που της παραχώρησε ο Κώστας Μαλέκκος το 2024, στην εκπομπή «Sunday Night».
Και πρόσθεσε: «Έχω άποψη και θα την λέω μέχρι να πεθάνω. Ξέρω ποια είμαι, τι πρεσβεύω και όλος ο κόσμος ξέρει τι πρεσβεύω… Ξέρω πολύ καλά την άποψή μου για τις γυναίκες αλλά ξέρω και τη δική σας, ξεκάθαρα. Έμεινε να βάλουν τη φωτογραφία μου δίπλα από εγκληματίες πολέμου. Η θέση μου είναι πολύ ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια, δεν είμαι εδώ για να σταυρώνω ανθρώπους επειδή έχουν λάθος απόψεις. Από την άλλη, όλο αυτό που έχει συμβεί και δήθεν δεν ήταν προσωπική επίθεση, μόνο προσωπική επίθεση έχουμε δει… Είναι ένα πράγμα η απόφαση της Αρχής, που διαφωνώ αλλά δεν έχω πει λέξη, δέχθηκα την απόφαση… Να βγει και να μου εξηγήσει όλο αυτό που έχει γράψει ο αρχισυντάκτης. Χρησιμοποίησα και εγώ το δικό μου βήμα…».
