Το τελευταίο αντίο θα πουν στον Γιώργο Μαρίνο συγγενείς και φίλοι το Σάββατο. Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» η κηδεία θα γίνει το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 12:00 μμ στο κοιμητήριο Βούλας.

Στην εκπομπή μίλησε η διευθύντρια του οίκου ευγηρίας, Σοφία Κάνα όπου έμενε ο Γιώργος Μαρίνος τα τελευταία χρόνια.

«Είναι τόσο μεγάλο το πένθος και η στενοχώρια μας. Ευλογηθήκαμε να γνωρίσαμε έναν τέτοιο άνθρωπο, περάσαμε καλά. Τον φροντίσαμε και πήραμε πολλά πράγματα από εκείνον. Ας είναι αναπαυμένος. Ήταν αρκετά χρόνια μαζί μας. Ζήσαμε μαζί και την εποχή του κορονοϊού.
Όσο βρισκόταν στον οίκο ευγηρίας, τραγουδούσε για τους τρόφιμους. Δεχόταν συχνά επισκέψεις από τον κ. Θωμάκο και τη σύζυγό του, τον περιποιούνταν και τον πήγαιναν βόλτες. Ήταν 87 χρονών… τι άλλο να πω. Εξαιρετικός άνθρωπος και περνούσε καλά. Στα 87 σου χρόνια δεν είσαι, όπως ήσουν στα 20».
