Ανατροπή στη δικαστική μάχη Φιλιππίδη: Η δίκη της μήνυσης πάει για Σεπτέμβριο

Η μήνυση του Πέτρου Φιλιππίδη είχε κατατεθεί το 2022

Η εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης αναβλήθηκε και μεταφέρεται πλέον για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Buongiorno.

Στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος Ανδρέας Βαγγόπουλος, ο οποίος εξήγησε ότι η αναβολή προέκυψε έπειτα από αίτημα της αντίδικης πλευράς, εξαιτίας κωλύματος των συνηγόρων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση αναβλήθηκε μετά από αίτημα της άλλης πλευράς, λόγω κωλύματος των συναδέλφων, της κυρίας Μπακιρτζίδου και του κυρίου Δημητρακόπουλου, και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τον Σεπτέμβριο».

Ο κ. Βαγγόπουλος διευκρίνισε ότι εκπροσωπεί την τρίτη καταγγέλλουσα, την οποία πλέον υπερασπίζεται ως κατηγορούμενη. Τόνισε μάλιστα ότι η δική τους πλευρά ήταν πλήρως προετοιμασμένη για να ξεκινήσει η διαδικασία. «Εμείς ήμασταν παρόντες με την εντολέα μας και τους μάρτυρές μας, έτοιμοι να εκδικαστεί η υπόθεση. Αυτή ήταν και η επιθυμία μας», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπεράσπιση σκοπεύει να καλέσει τουλάχιστον οκτώ μάρτυρες, ενώ υπενθύμισε ότι η μήνυση είχε κατατεθεί το 2022, την περίοδο που βρισκόταν σε εξέλιξη η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Παράλληλα, απάντησε και σε όσα ακούστηκαν σχετικά με ενδεχόμενη συγγνώμη από την καταγγέλλουσα, σημειώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται καν στο τραπέζι. «Ακούω να λέγεται ότι αν ζητήσει μια συγγνώμη η καταγγέλλουσα θα τελειώσουν όλα. Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να υπερασπιστούμε την αθωότητά της», υπογράμμισε.

Ο δικηγόρος επισήμανε ακόμη ότι η επόμενη διαδικασία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει ως πολιτικώς ενάγων. Αυτό, όπως είπε, δημιουργεί μια νέα συνθήκη στη δίκη. «Ως υπερασπιστές πλέον θα έχουμε τη δυνατότητα να του απευθύνουμε ερωτήσεις. Όταν ήταν κατηγορούμενος δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Τώρα θα μπει στη βάσανο της διαδικασίας, εφόσον φυσικά η δίκη πραγματοποιηθεί», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Παθιασμένα φιλιά για γνωστή ηθοποιό στο αεροδρόμιο – Νέος έρωτας στη σόουμπιζ;

Νέος έρωτας για τη γνωστή ηθοποιό που εθεάθη να δίνει παθιασμένα φιλιά στο αεροδρόμιο

«Αδελφές ψυχές» στην ίδια μοίρα

Ο κοινός αγώνας που δίνουν στο πλευρό των συζύγων...

Ιδού το «παλάτι» των Ντε Γκρες

Η «Espresso» ανακάλυψε το ρετιρέ 400 τετραγωνικών στην Ηρώδου...

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

D3lta: Ο γιος του εφοπλιστή Κούστα αποκαλύπτει γιατί άλλαξε το όνομά του

Ο Ρομπέρτο Κούστας, γνωστός ως D3lta είναι γιος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα. Ο καλλιτέχνης καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στον λόγο που άλλαξε το όνομά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει τη «βόμβα»: «Αν ισχύει, είναι ο χωρισμός της 20ετίας»

Στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για...