Το μυστήριο λύθηκε: Τι τρώνε οι σταρ του Χόλιγουντ την βραδιά των Όσκαρ;

Αυτό είναι μενού του Βόλφγκανγκ Πουκ για το δείπνο μετά την απονομή

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη βραδιά των βραβείων Όσκαρ. Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, οι σταρς προετοιμάζονται ψυχολογικά και το μενού είναι ήδη έτοιμο για το δείπνο μετά την απονομή.

Από πίτσες, μέχρι καπνιστό σολομό και σοκολατένια αγαλματίδια με χρυσόσκονη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όσοι παρευρεθούν.

Οι καλεσμένοι, όπως μας ενημερώνει το BBC, θα απολαύσουν σαμπάνια, πίτσες και αρκετά κιλά κρέατος. Για την ακρίβεια, περίπου 7.000 ποτήρια σαμπάνιας, 600 πίτσες και σχεδόν 90 κιλά μπριζόλας θα σερβιριστούν στους σταρ που θα δώσουν το «παρών». Το μενού έχει επιμεληθεί ο σεφ Βόλφγκανγκ Πουκ, όπως κάθε χρόνο, με μια μεγάλη ομάδα 75 σεφ και 45 ζαχαροπλαστών ενώ το δείπνο λαμβάνει χώρα στο Governors Ball και φιλοξενεί περίπου 1.500 καλεσμένους.

Στο μενού περιλαμβάνονται και κάποιες από τις κλασικές επιλογές του σεφ, όπως κοτόπιτα και κράκερ με καπνιστό σολομό σε σχήμα Όσκαρ… Στο κομμάτι των γλυκών, οι καλεσμένοι θα έχουν τη ευκαιρία να γευτούν στρούντελ μήλου, εμπνευσμένο από συνταγή της μητέρας του Βόλφγκανγκ Πουκ, αλλά και παγωτό που θα παρασκευάζεται εκείνη τη στιγμή.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν όμως εκεί, καθώς όσοι βρεθούν στο μεγαλοπρεπές δείπνο, φεύγοντας θα πάρουν μαζί τους, μικρά σοκολατένια αγαλματίδια, πασπαλισμένα με χρυσόσκονη. Ο σεφ τόνισε, πως το φαγητό που περισσεύει, δεν πετιέται αλλά διανέμεται σε γειτονιά του Λος Άντζελες, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός αστέγων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξέσπασε η ξαδέλφη του Γιώργου Μαρίνου: «Εμπιστεύτηκε κάποια οικογένεια να τον προσέχουν αλλά δυστυχώς…»

«Εμείς θέλαμε πολύ να τον φροντίσουμε και δυστυχώς εκείνος επέλεξε αυτό. Δεν βγήκε ευτυχής, δυστυχώς»

«Λύγισε» η Έλενα Ασημακοπούλου: «Έχω τρομερές ενοχές που δεν κατάλαβα τι περνούσε ο Μπρούνο»

Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη με την κατάθλιψη του πρώην συζύγου της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Λουκία Πιστιόλα στην κηδεία Πανουσόπουλου

Η Λουκία Πιστιόλα πήγε στην κηδεία του Γιώργου Πανουσόπουλου καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Ο Αρναούτογλου junior ποζάρει χαμογελαστός στο πλάι της μητέρας του

Ο γιος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Αναστάσης είναι στην εφηβεία και ζει με τη μητέρα του, Κατερίνα Κόκλα.

Έπεσε περονόσπορος! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ!

Τον Ιούλιο το ζευγάρι είχε απολαύσει ρομαντικές διακοπές στην Κίμωλο