Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Καταστρώστε νέα σχέδια, που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό, αντί να χάνετε ευκαιρίες. Η πολύτιμη πείρα κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας θα σας βοηθήσει αρκετά. Οι ακραίες επιλογές, τα αλόγιστα έξοδα και οι σπατάλες κάθε είδους θα έχουν τον πρώτο ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταστρώστε νέα σχέδια, που θα αποβλέπουν στην ανανέωση και στον εκσυγχρονισμό σας, χωρίς να βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας, όσο και αν θεωρείτε ότι οι ιδέες σας είναι απίστευτα πρωτότυπες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, αποφεύγοντας να αντιδικήσετε με ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Θα δυσκολέψουν οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δώσετε αφορμές για παρεξηγήσεις και σχόλια ή αρχίσετε από πείσμα να αντιδράτε όπου δεν χρειάζεται χωρίς πρώτα να έχετε σκεφτεί τα υπέρ ή τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Η βιασύνη και το άγχος δηλώνουν ανεπάρκεια και δεν κερδίζετε τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε πριν χειροτερέψουν τα πράγματα. Οι ευχάριστες αλλαγές αρχίζουν να έρχονται στη ζωή και στα αισθηματικά σας και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι μόλις δείτε τα πρώτα σημάδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσον αφορά σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Συνειδητοποιήστε ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται, για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν. Η σκληρή πραγματικότητα θα σας μάθει να είστε πιο πρακτικοί από εδώ και στο εξής. Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε τον τέλειο δεσμό. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και δημιουργήστε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας. Εντοπίστε τα αδύνατά σας σημεία για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθήστε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε. Δεν φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς, για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις, που θα αντέχουν στον χρόνο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...