Γενέθλια για τον Σταύρο Ξαρχάκο – Η τούρτα από τα παιδιά του και το ζεϊμπέκικο!

«Να σε χαίρομαι μαέστρο της καρδιάς μου».

Τα γενέθλιά του είχε ο Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σπουδαίος συνθέτης και μαέστρος έγινε 87 ετών και το γιόρτασε με την οικογένειά του.

Αρχικά στο σπίτι η Ηρώ Σάϊα με τα παιδιά τους, του έκαναν τούρτα έκπληξη ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει.

Η Ηρώ Σάια πήρε το μικρόφωνο και ο Σταύρος Ξαρχάκος χόρεψε ζεϊμπέκικο με εκείνη να ποστάρει μία φωτογραφία γράφοντας: «Να σε χαίρομαι μαέστρο της καρδιάς μου». Σε συνέντευξή της η καταξιωμένη τραγουδίστρια μιλώντας για τα παιδιά τους έχει δηλώσει:

«Θέλω τα παιδιά µας να ακολουθήσουν τον δρόμο που εκείνα θα επιλέξουν. Εγώ ως μητέρα το µόνο που θέλω είναι να τους δώσουμε, όσο μπορούμε, τα κατάλληλα εφόδια ώστε να είναι ευτυχισμένα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.