Δημήτρης Ουγγαρέζος για Χρηστίδου: «Είναι λάθος να αδειάζουμε τους συνεργάτες μας»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για εκνευρισμό της Τζένη Μπαλατσινού: «Είναι λίγο πιο ευερέθιστη»

Η Τζένη Μπαλατσινού ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε on air πως διαφώνησε με τη συνεργάτιδά της κάτι που ενόχλησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που το σχολίασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Δευτέρας.

«Η ερώτηση ήταν από τη Ρέα Ιωάννου, που είναι εξαιρετική ρεπόρτερ. Θεωρώ πολύ άδικο αυτό που συνέβη. Η ερώτηση τέθηκε πάρα πολύ σωστά, θεωρώ ότι εδώ ενδεχομένως είναι λίγο πιο ευερέθιστη η Τζένη Μπαλατσινού, θα το θέσω έτσι ευγενικά. Η ερώτηση ήταν “πώς είναι να είσαι η γυναίκα του Υπουργού Βασίλη Κικίλια”, δηλαδή είναι η ιδιότητα! Πώς ρωτάμε τον Μάξιμο Μουμούρη “πώς είναι να είσαι παντρεμένος με τη βουλευτή Νάντια Γιαννακοπούλου;”.

Διαβάστε επίσης: Τίνα Μεσσαροπούλου: «Είμαι και σύζυγος υπουργού, τον θαυμάζω»

Θεωρώ ότι και η εκπομπή δεν την προστάτεψε, γιατί είπε και η Σίσσυ ότι η ίδια θα αντιδρούσε χειρότερα. Ήταν μια πάρα πολύ οκ ερώτηση και μια πάρα πολύ εντάξει απάντηση.

Στον σχολιασμό, στο πάνελ, συνέχισαν αυτό που λέει η κυρία Μπαλατσινού, ήταν μια ταμπέλα. Είναι πάρα πολύ σωστό, αλλά άσχετο με αυτό που συνέβη, γιατί η ερώτηση δεν ήταν αυτή. Είναι λάθος να αδειάζουμε τους συνεργάτες μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.