Ο Καπουτζίδης για το «Moments»: «Νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν»

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει… και το «Moments» θα μας κρατήσει καθηλωμένους

Ένα τηλεοπτικό γεγονός που αναμένεται να συζητηθεί κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1. Το νέο show «Moments», με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, υπόσχεται να ξεδιπλώσει τις ζωές αγαπημένων προσώπων μέσα από τις πιο καθοριστικές τους στιγμές. Πρώτος καλεσμένος; Ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Γιώργος Καπουτζίδης! Αυτήν τη φορά, ο δημιουργός που μας έχει χαρίσει τόσες ιστορίες, αφήνει στην άκρη το γράψιμο για τους άλλους και ανοίγει την καρδιά του, αποκαλύπτοντας τη δική του πορεία —γεμάτη συγκίνηση, χιούμορ και δυνατές αναμνήσεις.

Το πρώτο επεισόδιο υπόσχεται έντονες στιγμές, με ανθρώπους και αφηγήσεις που θα μας ταξιδέψουν σε σημαντικά κεφάλαια της ζωής του. Όλα όσα τον διαμόρφωσαν, έρχονται στο φως μέσα από μια τηλεοπτική εμπειρία που φιλοδοξεί να καθηλώσει. Και ο ίδιος δεν κρύβει την ένταση των συναισθημάτων του: «Θα δείτε μία ολόκληρη ζωή να ζωντανεύει μέσα σε 2 ώρες. Έχω πάθει σοκ με αυτά που έχουν ετοιμάσει, η καρδιά μου χτυπάει δυνατά, νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν. Είναι μία υπέροχη στιγμή. Αυτό το Moments είναι κάτι το συγκλονιστικό», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει… και το «Moments» φαίνεται πως θα μας κρατήσει όλους καθηλωμένους!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...