Για τον Κώστα Τσουρό μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 20 Μαρτίου στη Super Κατερίνα, με αφορμή τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την εκτίμησή της για την στάση που τηρεί.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην αξιοπρέπεια και την ψυχραιμία του, τονίζοντας ότι, παρά την πίεση, την κριτική και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, δεν έχει εμπλακεί σε αντιπαραθέσεις ούτε έχει προβεί σε αρνητικές δηλώσεις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω κάτι για τον Κώστα Τσουρό, επειδή το σκέφτομαι πολύ καιρό. Θέλω να του πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο. Είναι πάρα πολύ αξιοπρεπής. Από την αρχή της σεζόν του σέρνουν του ίδιου τα εξ αμάξης. Συγγνώμη που θα το πω, υπάρχουν εκπομπές που κάνουν χειρότερα στην ελληνική τηλεόραση και δεν μιλάει κανείς. Ή παρουσιαστές που έχουν πτώση, που θεωρούνται μεγαθήρια και θεωρούνται μεγαθήρια με 5 και 6%. Είναι ένας άνθρωπος που έκανε μια μεταγραφή, πήγε σε ένα κανάλι όπως το ΣΚΑΪ σε μια ζώνη… που τέλος πάντων τελείως διαφορετική, πάρα πολύ δύσκολη… και για ό,τι και να συμβαίνει τα χώνουν όλα στον Τσουρό.

Δεν έχει πετάξει σπόντες, έβλεπα μερικά καρφάκια που μπορεί λογικά στην αγανάκτησή του ο άνθρωπος να τα πει. Δεν έχει αδειάσει κανέναν. Έχουν βγει, έχουν πει τόσα για τον ίδιο, ο ίδιος δεν έχει μιλήσει καθόλου. Συνεχίζει με αξιοπρέπεια και χαμόγελο να παρουσιάζει την εκπομπή, εγώ αυτό το θεωρώ πολύ υπέρ του. Δηλαδή μου δίνει την αίσθηση ενός πολύ αξιοπρεπούς ανθρώπου».
Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Καινούργιου στάθηκε και στη δημόσια παρουσία του παρουσιαστή, επισημαίνοντας: «Κάτι άλλο που εκτιμώ. Δεν κάνει πολλές δηλώσεις. Όταν για μένα είσαι σε μια εκπομπή που βλέπεις ρε παιδί μου ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά, και υπάρχουν ανακατατάξεις και υπάρχει ένας αναβρασμός, το να βγαίνεις σε κάθε event και να μιλάς και να κρίνεις τους άλλους και να κάνεις δηλώσεις είναι λάθος. Είναι πολύ συγκεκριμένες οι δηλώσεις και οι συνεντεύξεις που έχει κάνει και εμένα μου βγάζει αξιοπρέπεια».
