Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν βλέπω Survivor εδώ και χρόνια – Μόνο μπάλα στην TV»

«Αν κληθώ να κάνω ένα ρόλο που να μου αρέσει, θα το κάνω» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Λιάνα Ζημάλη, σχολιάζοντας το «MCP Warrior» που παρουσιάζει, τη σχέση του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τη στάση του απέναντι στο Survivor. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινήσαμε το MCP Warrior, αξίζει ο κόσμος να το δει», είπε αρχικά, δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για το νέο του τηλεοπτικό βήμα.

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε πως παραμένει ανοιχτός σε νέες προτάσεις, αλλά με συγκεκριμένα κριτήρια: «Μου έχουν προταθεί πράγματα κατά καιρούς, αλλά προσπαθώ να κάνω αυτά που πιστεύω πως μπορώ να υποστηρίξω. Δεν έχω αφήσει την υποκριτική. Αν κληθώ να κάνω ένα ρόλο που να μου αρέσει, θα το κάνω». Αναφερόμενος στον Μάρκο Σεφερλή, τόνισε πως οι σχέσεις τους είναι πλέον άριστες: «Οι σχέσεις μας σήμερα είναι πολύ καλές, θα κάνουμε κι έναν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί για τον σύλλογο «Ελπίδα». Ο Μάρκος Σεφερλής έχει τεράστια πορεία στον χώρο με τη σάτιρα που κάνει. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον στηρίζει».

Κλείνοντας, αποκάλυψε και τις τηλεοπτικές του συνήθειες, οι οποίες μάλλον θα εκπλήξουν πολλούς: «Δεν βλέπω τηλεόραση, αλλά θα δω κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα. Δεν παρακολουθώ το Survivor από το 2017».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.