Νίκος Ορφανός: Η εξομολόγηση για τον όγκο στο κεφάλι – «Ο γιος μου ήταν δίπλα μου στην κλινική»

Ο Νίκος Ορφανός είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Καρακατσάνη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

Ο Νίκος Ορφανός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο γνωστός ηθοποιός, που διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία, αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή επέλεξε να μιλήσει ανοιχτά στην οικογένειά του για την κατάσταση που αντιμετώπιζε.

«Πήγα στη Γερμανία για το χειρουργείο, είχα μεγάλη τύχη. Αυτό ήταν ένας όγκος, όχι καρκινικός, αλλά σε ένα πάρα πολύ δύσκολο σημείο. Δηλαδή αν δεν χειρουργούταν σωστά, ήταν τόσο κρίσιμο που θα μπορούσε να καταρρεύσει όλος ο οργανισμός», είπε αρχικά ο Νίκος Ορφανός. «Είχα τη μεγάλη τύχη να αφεθώ σε έναν καταπληκτικό χειρουργό, σε ένα πολύ εξειδικευμένο κέντρο. Δεν είμαι ντε και καλά υπέρ του να φεύγει ο κόσμος έξω, έτυχε… Και δεν μ’ έκανε να δω πολύ διαφορετικά τα πράγματα, με ενθάρρυνε να τα δω έτσι όπως τριβελίζανε λίγο στο μυαλό μου. Δηλαδή αυτό που σου ‘πα. Να καταλάβω ότι ξέρεις, ωραίες οι δουλειές, οι ψευδαισθήσεις της ηλεκτρονικής επικοινωνίας μας κάνει να νομίζουμε ότι επικοινωνούμε με τους ανθρώπους μας, αλλά δεν επικοινωνούμε», πρόσθεσε.

GIOS

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός τόνισε πως ενημέρωσε αμέσως τους δικούς του ανθρώπους, με τη σύζυγό του και τον γιο τους να ταξιδεύουν μαζί του στη Γερμανία. «Τα είπα κατευθείαν στην οικογένεια, μόλις έγινε η διάγνωση και πήγα στους δύο πρώτους γιατρούς και απέκτησα πλήρη εικόνα. Τους μάζεψα, και το γιο μου και τη γυναίκα μου και τους είπα έχω αυτό, θα το διαχειριστούμε έτσι, θα το παλέψουμε. Ο γιος μου ήρθε μαζί μου στη Γερμανία με τη μαμά του. Στην κλινική, έμεινε μαζί μου τις πρώτες πέντε μέρες, είδε όλη τη διαδικασία. Γιατί ήθελα να του δείξω πώς πρέπει και αυτός στο μέλλον να χειρίζεται κάθε του δύσκολη στιγμή», ανέφερε. Ο Νίκος Ορφανός είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Καρακατσάνη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...