Παύλος Ντε Γκρες: Ξεκαθαρίζει τι ισχύει με το σπίτι στο κέντρο της Αθήνας

Η απάντησή του

Ο Παύλος Ντε Γκρες έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε στο Σύνταγμα, όπου παρακολούθησε την παρέλαση.

«Χρόνια πολλά, ναι ωραία μέρα. Βγήκε τέλεια μέρα. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Να βλέπουμε τα παιδιά να κάνουν την παρέλαση. Ήταν ό,τι πρέπει. Τυχαίνει να είμαι πρώτη φορά στην 25η Μαρτίου εδώ, οπότε το χάρηκα» ανέφερε ο Παύλος Ντε Γκρες.

Μιλώντας και για τον γιο του, Κωνσταντίνο Αλέξιο, ο οποίος αναμένεται να καταταγεί, σχολίασε: «Το αναμένουμε το χαρτί σιγά σιγά. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό, το θέλει κι ο ίδιος», ενώ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο γιος του θέλει να ακολουθήσει σπουδές στη σκηνοθεσία.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι το προσεχές διάστημα θα βρεθεί στο Άγιο Όρος για ένα Σαββατοκύριακο, ενώ τοποθετήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει αποκτήσει μαζί με την οικογένειά του πολυτελή κατοικία στο κέντρο της Αθήνας.

«Όλα είναι false news. Μην τα διαβάζετε, μην τα ακούτε. Λοιπόν σας ευχαριστώ πάρα πολύ» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδραση του γιου του όταν έμαθε για τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show»...

Κατερίνα Καινούργιου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της – «Θα σταματήσω την άλλη εβδομάδα»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή «Super...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο