Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας του

«Και σήμερα είμαι πληγωμένος» ανάφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας του.

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αναφερόμενος τόσο στην προσωπική του απώλεια όσο και σε ζητήματα επικαιρότητας.

Ο παρουσιαστής στάθηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στην απώλεια της μητέρας του, αποκαλύπτοντας πως τα γυρίσματα με τη Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποιήθηκαν λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της. Όπως ανέφερε, η απουσία της παραμένει έντονη στην καθημερινότητά του: «Δεν ήμουν καλά τότε… και σήμερα είμαι πληγωμένος. Σκεφτόμουν να την πάρω ένα τηλέφωνο, απλά για να ακούσω τη φωνή της. Να της πω “μαμά, καλά;” και να μου πει “καλά”… Αυτή την κουβέντα δεν μπορώ πια να την κάνω».

Παράλληλα, σχολίασε την εικόνα της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για οργανωτικές αδυναμίες. Όπως είπε, ενώ αναγνωρίζει την προσπάθεια και την παρουσία των συμμετεχόντων –στρατιωτών και σωμάτων ασφαλείας–, εντοπίζει ελλείψεις σε ζητήματα εικόνας και λεπτομερειών: «Στο εξωτερικό όλα είναι ευθυγραμμισμένα και προσεγμένα. Εδώ, ενώ σε βλέπει όλος ο κόσμος, υπάρχει προχειρότητα. Είναι κάτι που με ενοχλεί».

Ο ίδιος, ωστόσο, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων, σημειώνοντας πως η συνολική εικόνα της παρέλασης ήταν θετική, παρά τις επιμέρους παρατηρήσεις του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.