Οι String Demons έρχονται για ένα εκρηκτικό live στο Gazarte Roof Stage στις 3 Απριλίου

Από τα ρεμπέτικα… στο metal!

Μετά τη sold out συναυλία τους στο Μέγαρο για τη γιορτή των 10 χρόνων της μπάντας, οι String Demons έρχονται στο Gazarte Roof Stage για ένα εκρηκτικό live την Παρασκευή 3 Απριλίου 2026. Ένα βιολί, ένα τσέλο και άπειρη φαντασία. Αυτοί είναι οι String Demons, το μοναδικό στο είδος του ντουέτο εγχόρδων που δημιουργήθηκε το 2015, από τα αδέρφια Λυδία και Κωνσταντίνο Μπουντούνη.

Η νέα τους μουσική παράσταση με τίτλο «FantaΘia», είναι μια εξαιρετικά πρωτότυπη προσέγγιση σε ένα πολύχρωμο κολάζ ήχων που στηρίζεται στην ανάγκη της μπάντας να εξαντλήσει τις ηχητικές – ερμηνευτικές της δυνατότητες, με όπλο τα έγχορδα τους, τη φαντασία και το ένστικτο, σε συνδυασμό με τη θεατρική – εκρηκτική τους σκηνική παρουσία, με στιγμές χιούμορ καθώς και τη σαρωτική ρυθμική υποστήριξη από τον Μιχάλη Απαρτόγλου στο μπάσο και τον Δημήτρη Αντωναίο στα τύμπανα.

Βάση της παράστασης είναι ένα μουσικό παλίμψηστο που ταξιδεύει αβίαστα από τις δικές τους πολυποίκιλες συνθέσεις σε ρεμπέτικα και metal, τον Άκη Πάνου, τους Iron Maiden, τον Θεοδωράκη και τη Lady Gaga, ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια ακόμα και σε trap τεχνοτροπίες.

Ένα live που τον πρώτο λόγο έχει η FantaΘia.

Η μουσική τους έχει στοιχεία από την ελληνική παράδοση, την κλασική μουσική, το heavy metal, την pop μέχρι και… στοιχεία της rap και της trap σε μια ευφάνταστη προσέγγιση που δημιουργεί έναν πρωτοποριακό ήχο και ύφος.

Έχουν δώσει συναυλίες σε όλα τα σημαντικά θέατρα της Ελλάδας καθώς και συναυλίες στην Ευρώπη και στην Αμερική. Έχουν συνθέσει και παίξει μουσική με μεγάλη επιτυχία και χαρακτηρίζονται από την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία, σε θεατρικές παραστάσεις που έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως το “Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι” και το “Συρανό” του Ηλία Καρελλά και το “Πάρτι της ζωής μου” με την Ελένη Ράντου. Έχουν κυκλοφορήσει 5 δίσκους, με έναν απ’ αυτούς να έχει μπει στα charts με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Τη σεζόν 2025-2026 συνεχίζουν για 2η χρονιά , με την πρωτότυπη μουσική που έγραψαν στον «Δον Κιχώτη», σε σκηνοθεσία Ηλία Καρελλά, σε μία παράσταση που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Η μικρούλα της σειράς «Έτσι ξαφνικά» έγινε δημοσιογράφος – Δείτε σε ποια πετυχημένη εκπομπή δουλεύει

Η σειρά «Έτσι ξαφνικά» του MEGA γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Προβλήθηκε το 2004 και σάρωσε!

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.