Άγιος έρωτας: Ο Ανδρέας στήνει παιχνίδι εκβιασμού

«Το δωμάτιό του Ανδρέα είναι άδειο, σαν να έφυγε απότομα»

Ανατροπή στην ανατροπή στον Άγιο Έρωτα!

Η Χριστίνα θεωρεί πως, αφού εξόφλησε το χρέος του Πέτρου και του Στέφανου προς τον Ιταλό, αφήνει οριστικά πίσω της μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση. Παρότι η απόφαση αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη, προτεραιότητά της είναι να προστατεύσει τα παιδιά της.

«Παρ’ τα και εξαφανίσου από τη Στέρνα. Άφησε ήσυχους τον Πέτρο και τον Στέφανο. Δεν σου χρωστάνε τίποτα πια», λέει στον Λαμπρόπουλο, πιστεύοντας πως μετά από αυτό ο κίνδυνος έχει περάσει.

Στη συνέχεια, πηγαίνει να συναντήσει τον Ανδρέα, όμως στο ξενοδοχείο έρχεται αντιμέτωπη με κάτι πολύ παράξενο. Το δωμάτιό του είναι άδειο, ενώ τα πράγματά του βρίσκονται ακόμη εκεί, σαν να έφυγε απότομα. Η ανησυχία της μεγαλώνει, καθώς ούτε η ρεσεψιόν μπορεί να της δώσει σαφείς απαντήσεις, ούτε το δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα γνωρίζει κάτι για το πού βρίσκεται.

Ο Ανδρέας μοιάζει να έχει εξαφανιστεί. Λίγο αργότερα, η Χριστίνα διαπιστώνει πως λείπει και το αυτοκίνητό του, μαζί με ορισμένα προσωπικά του αντικείμενα. Όλα δείχνουν είτε ότι έφυγε εσκεμμένα είτε ότι κάποιος φρόντισε να χαθούν τα ίχνη του. Όταν επιστρέφει στο ξενοδοχείο, βλέπει πως το δωμάτιό του έχει ήδη περάσει στα χέρια του Λαμπρόπουλου. Τον πλησιάζει αμέσως και του ζητά να της εξηγήσει τι συμβαίνει.

«Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πού είναι ο Ανδρέας; Τι του έκανες;» τον ρωτάει ευθέως.

Εκείνος, ατάραχος και υπολογιστικός, την πιέζει ξανά ζητώντας χρήματα. «Αν θέλεις να τον ξαναδείς ζωντανό, πες στα παλικάρια σου να βρουν τα λεφτά για να ξεπληρώσουν τα λύτρα. Εγώ σε προειδοποίησα», της λέει, αφήνοντάς τη εξοργισμένη αλλά και εγκλωβισμένη.

Πίσω από όλα αυτά, ωστόσο, δεν βρίσκεται μόνο ο Λαμπρόπουλος. Μετά τη συνάντησή του με τη Χριστίνα, επικοινωνεί κρυφά με τον άνθρωπο που δίνει τις εντολές και κινεί τα νήματα πίσω από τους εκβιασμούς του Πέτρου και του Στέφανου. Η αλήθεια είναι σοκαριστική, καθώς ο άνθρωπος αυτός δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Ανδρέα.

Η Χριστίνα, ανήμπορη να φανταστεί τι πραγματικά συμβαίνει, πιστεύει πως ο Ανδρέας έχει πέσει θύμα απαγωγής από τους Ιταλούς και ότι χρειάζονται λύτρα για να σωθεί. Χωρίς καθυστέρηση, αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στον Πέτρο και τον Στέφανο.

«Χριστέ μου, τι κάνουμε;» αναρωτιέται τρομοκρατημένος ο Στέφανος.

«Πρέπει να συνεχίσουμε το κοντραμπάντο μέχρι να κερδίσουμε χρόνο και χρήματα. Δεν υπάρχει άλλη λύση», του απαντάει ο αδελφός του.

Αμέσως μετά, η Χριστίνα αποφασίζει να μιλήσει και στον Κυριάκο, λέγοντάς του όλη την αλήθεια.

«Δεν είναι εύκολο αυτό που έχω να σου πω, αλλά είναι ανάγκη να με ακούσεις προσεκτικά», του λέει.

«Τι είναι; Για τον Θεό, Χριστίνα, με ανησυχείς», της απαντά εκείνος.

«Οι γιοι σου έχουν μπλέξει επικίνδυνα με διακίνηση λαθραίων. Είχαν ένα μεγάλο χρέος που το ξεπλήρωσαν, αλλά εκείνοι συνεχίζουν να τους εκβιάζουν. Απ’ όλη αυτήν την κατάσταση κινδυνεύει και ο Ανδρέας, που τον έχουν απαγάγει», είναι τα λόγια της.

«Τι είναι αυτά που λες; Το είχα καταλάβει, αλλά εκείνοι ήταν όλο δικαιολογίες και υπεκφυγές», φωνάζει έξαλλος ο Κυριάκος.

Η Χριστίνα προσπαθεί να τον συγκρατήσει, τονίζοντάς του πως οι φωνές δεν λύνουν τίποτα και πως αυτό που προέχει τώρα είναι να βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Η μικρούλα της σειράς «Έτσι ξαφνικά» έγινε δημοσιογράφος – Δείτε σε ποια πετυχημένη εκπομπή δουλεύει

Η σειρά «Έτσι ξαφνικά» του MEGA γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Προβλήθηκε το 2004 και σάρωσε!

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.