Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε αποκτήσει μία κόρη την οποία αν και την αναγνώρισε δεν τη γνώρισε ποτέ από κοντά. Όταν η σύντροφός του έμεινε έγκυος εκείνος την παράτησε.

Η Μαρία Λαζαρίδη που είναι δικηγόρος και ζει στην Γερμανία μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου έφυγε τότε και άφησε τη μάνα μου έγκυο, μόνη της. Όχι δεν τον έχω δει. Μόνο σε φωτογραφίες και στην τηλεόραση. Είχαμε μιλήσει δυο, τρεις μπορεί και τέσσερις φορές όταν ήμουν παιδί. Του έλεγα: “μπαμπά πότε θα έρθεις να με δεις;” και μου έλεγε: “Αχ άγγελέ μου, θα έρθω”. Εγώ σαν παιδί μου ήμουν ου χάρηκε να δει τον πατέρα της, περίμενα όλη την ημέρα. Κάθε αμάξι που σταματούσε μπροστά στο σπίτι τον περίμενα αλλά δεν ήρθε. Ακούω ιστορίες πάρα πολλές.

Αν ήταν καλός ή κακός. Εγώ ξέρω μόνο δεν ήταν για μένα πατέρας, δεν ήταν. Ούτε καλός, ούτε κακός, γιατί δεν ήταν καθόλου πατέρας για μένα. Μία φορά πήγα να δω τη γιαγιά και τον παππού μου το 2016. Η πρώτη και η τελευταία φορά. Έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν ότι θέλουμε μόνο την περιουσία του πατέρα μου, που ήταν απολύτως ψέματα, γιατί δεν ήταν καθόλου έτσι. Η μάνα μου είχε πληρώσει πάρα πολλά λεφτά για έναν δικηγόρο για να μην πάρουμε τίποτα και ήξεραν ότι υπάρχω.
Ήταν και η αδελφή του που βγήκε και με είπε μπ@@@@ρδο και ας ήταν και ο παππούς και η γιαγιά και οι άλλες αδελφές, που έλεγαν ότι δεν υπάρχω ή ότι ήρθαμε μόνο για τα λεφτά. Αυτά ήταν όλα ψέματα και με πείραξαν. Η μάνα μου μόνη της με μεγάλωσε, δούλευε πολύ σκληρά για να μπορώ εγώ να κάνω τη ζωή μου, να σπουδάσω και να κάνω μια άλλη ζωή. Όλοι ακούμε για δύο παιδιά αλλά οι περισσότεροι ήξεραν πως υπάρχουν τρία παιδιά». Πώς ένιωσε όταν έμαθε για τη δολοφονία του πατέρα της; «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έκλαψα ή δεν πόνεσα εκείνη τη στιγμή. Έχασα και την ελπίδα να τον γνωρίσω κάποτε και αν τον ρωτήσω όλα αυτά που ήθελα να τον ρωτήσω. Γιατί μας άφησε».
Όσο για τη σχέση με τα αδέλφια της είπε; «Τον Βασίλη τον θυμάμαι, του είχα γράψει πριν αρκετά χρόνια αν θέλει κάποτε να γνωριστούμε. Αλλά νομίζω δεν το έχει διαβάσει, ούτε μου απάντησε και από τότε το άφησα. Στον Μπάμπη όχι. Εμείς σαν παιδιά δεν φταίμε σε τίποτα. Θέλω να γνωρίσω αυτά τα παιδιά».
