Στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα βρέθηκε την Τρίτη (31/3) η Ταμίλα Κουλίεβα, μιλώντας ανοιχτά για μια από τις πιο προσωπικές στιγμές της ζωής της: την εγκυμοσύνη και τον τοκετό της. Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετέχει και φέτος στη σειρά «Άγιος Έρωτας» του Alpha TV, περιέγραψε την απόφασή της να γεννήσει μέσα στο νερό και χωρίς επισκληρίδιο, σε μια εποχή που –όπως είπε– τέτοιες επιλογές δεν ήταν συνηθισμένες.

«Ήτανε πριν 35 χρόνια. Τότε η εποχή δεν άφηνε περιθώρια στους ανθρώπους να είναι τόσο ανοιχτοί σε πράγματα που ήταν άγνωστα. Έπρεπε να το πιστέψεις, να το ακολουθήσεις, να μάθεις και να είναι και ο πατέρας του παιδιού σύμφωνος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια τόνισε πως η επιλογή αυτή ήταν συνειδητή και κοινή με τον σύντροφό της: «Το ήθελα πάρα πολύ. Υπήρχε ομάδα ανθρώπων με γιατρούς, δεν ήμασταν μόνοι. Το πιστέψαμε πολύ και εγώ και ο Γρηγόρης και έγινε αυτό το θαύμα».
Παράλληλα, χαρακτήρισε τη μητρότητα ως «το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας». Αναφερόμενη στη διαδικασία του τοκετού, η ηθοποιός υπογράμμισε πως το νερό λειτούργησε ανακουφιστικά: «Ήταν αρκετές ώρες, αλλά δεν πονούσα τόσο πολύ στο νερό. Το παιδί βρίσκεται ήδη στο νερό στην κοιλιά της μητέρας και βγαίνει στο νερό, οπότε είναι πιο ανώδυνο». Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτησή της για την απουσία επισκληριδίου: «Δεν έκανα επισκληρίδιο. Πρέπει να βοηθάς το παιδάκι σου, να συμπάσχεις, να το αισθάνεσαι σε κάθε στιγμή. Το παιδί περνάει μεγαλύτερη δοκιμασία από τη μητέρα. Θυμάμαι τα πάντα».
