Ο γιατρός της Κατερίνας Καινούργιου, Αλέξανδρος Τζεφεράκος, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τη γέννα της παρουσιάστριας, δίνοντας για πρώτη φορά μια πιο προσωπική εικόνα από όσα συνέβησαν.
Όπως ανέφερε, όλα κύλησαν ιδανικά, με το μωρό να έρχεται λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο, χωρίς να πρόκειται για προγραμματισμένο ραντεβού. «Τα μωρά είναι η μοναδική φάση στη ζωή τους που κάνουν ό,τι θέλουν», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η έναρξη του τοκετού έγινε φυσικά.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η αποκάλυψη για τη μουσική μέσα στο χειρουργείο. Κατά τη διάρκεια της καισαρικής υπήρχε διακριτική μουσική υπόκρουση, με πιο σύγχρονες επιλογές, δημιουργώντας ένα πιο ήρεμο και ανθρώπινο περιβάλλον. Μάλιστα, με χιούμορ ειπώθηκε πως αν διάλεγε η ίδια, η μικρή θα ερχόταν στον κόσμο με τραγούδια του Οικονομόπουλου ή του Αργυρού.
Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήρθε μετά
Παρά την καισαρική, η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε μακριά από την κόρη της. Το μωρό γεννήθηκε το βράδυ και το επόμενο πρωί, σε λιγότερο από 12 ώρες, είχε ήδη σηκωθεί για να το δει. «Είχε δύναμη, αντοχή και υπομονή», ανέφερε ο γιατρός, περιγράφοντας τη στιγμή που τη βρήκε ήδη εκεί, συγκινημένη μαζί με τον σύντροφό της, αποδεικνύοντας πως «το παιδί είναι η κινητήριος δύναμη».
Στη συζήτηση τέθηκε και το ζήτημα της παρουσίας του πατέρα στην καισαρική, με τον ίδιο να εξηγεί ότι στην Ελλάδα δεν επιτρέπεται, κυρίως για πρακτικούς λόγους, καθώς αρκετοί άντρες δεν είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία και έχουν υπάρξει περιστατικά λιποθυμίας στο χειρουργείο.
