Λάκης Γαβαλάς: «Σήμερα είχα τον θάνατο ενός ανθρώπου που αγαπούσα πολύ»

Δύσκολες ώρες

Στο live του «J2US», η Shaya και ο Λάκης Γαβαλάς παρουσίασαν στη σκηνή το θρυλικό «Vogue» της Madonna.

Παρά την ενέργεια της εμφάνισής τους, οι κριτές δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, τονίζοντας ότι ο γνωστός σχεδιαστής είχε φωνητικές αστάθειες σε αρκετά σημεία.

Όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε τον λόγο που ήταν εμφανώς φορτισμένος, αιφνιδιάζοντας τους πάντες στο πλατό.

Όπως είπε, το πρωί της ίδιας ημέρας έχασε έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ, κάτι που επηρέασε τόσο τη διάθεσή του όσο και την παρουσία του πάνω στη σκηνή.

«Σήμερα δεν ήμουν καλός, είμαι αλλού. Είχα έναν θάνατο σήμερα το πρωί ενός ανθρώπου που αγαπούσα πολύ», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είχα τον θάνατο ενός προσφιλούς ανθρώπου και είμαι λιγάκι συγκινημένος. Έπρεπε να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους, με πολλούς συγγενείς… δεν είναι δικαιολογία όμως αυτό. Εδώ είμαστε για να διαγωνιστούμε», συμπλήρωσε ο σχεδιαστής μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Το μπιμπελό της TV με έσοδα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Η Modern Cinderella, το φαινόμενο των social media με...

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδραση του Παναγιώτη Κουτσουμπή όταν είδε την κόρη του

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει από το απόγευμα της 3ης...

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.