Ξεσπά ο Φραγκολιάς κατά της Τούνη: «Πάω μπουζούκια μετά την καταδίκη;»

«Δεν πιστεύω ότι η Ιωάννα δεν ήξερε ότι δεν πρέπει να ανεβάσει το όνομα»

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε ξανά η Ιωάννα Τούνη, με αφορμή τα γεγονότα του περασμένου Σαββατοκύριακου, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και σχολιασμό στην εκπομπή «Happy Day». Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (6/4), η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της ανέλυσαν όσα συνέβησαν, μετά τη σύλληψη της γνωστής influencer στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η ίδια είχε προηγουμένως δημοσιεύσει βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν άνδρας που έχει καταδικαστεί για υπόθεση revenge porn.

Οι αντιδράσεις στο πάνελ του

Ο Κώστας Φραγκολιάς δεν μάσησε τα λόγια του: «Ό,τι έγινε είναι όλο λάθος. Έχω καταδικαστεί, τρώω τρία χρόνια και η πρώτη μου έννοια είναι να πάω μπουζούκια; Να το γιορτάσει; Και της Ιωάννας λάθος είναι. Όλη η Θεσσαλονίκη ξέρει…». Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε: «Δεν θα ρίξουμε τώρα το φταίξιμο στον μετρ». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι η Ιωάννα δεν ήξερε ότι δεν πρέπει να ανεβάσει το όνομα. Αν ήξερε ότι μπορεί να το κάνει, θα το είχε κάνει εδώ και καιρό. Νιώθω ότι η Ιωάννα ήξερε ότι δεν μπορεί να το κάνει νομικά, αλλά μπορώ να καταλάβω τη συναισθηματική της κατάσταση». Ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Εδώ είναι μια οργανωμένη κοινωνία με κανόνες και οφείλουμε αυτούς τους κανόνες να τους σεβόμαστε. Δεν ξέρω εγώ κανέναν κανόνα που να λέει πως αν καταδικαστείς από δικαστήριο πρέπει να κάτσεις σπίτι σου». Και η Τίνα Μεσσαροπούλου συνέχισε με πιο αιχμηρό ύφος: «Τη βλέπω την Ιωάννα πολύ προσεκτικά από την πρώτη στιγμή της δικαστικής διαμάχης, κράτησε τα προσχήματα, ντύνεται πολύ ωραία. Βγήκε το Σάββατο με το baby doll… Εντάξει, ήταν καλυμμένη η κοπέλα μπροστά… Αλλά ρε Ιωάννα μου, εσύ, επειδή τα προσέχεις…».

Τι συνέβη με την Ιωάννα Τούνη «Happy Day»

Λίγες ημέρες μετά τη δικαστική απόφαση που τη δικαίωσε, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο λόγω μιας τυχαίας συνάντησης σε νυχτερινό μαγαζί με έναν από τους καταδικασθέντες της υπόθεσης. Χωρίς να γνωρίζει –όπως φαίνεται– τις νομικές συνέπειες, δημοσίευσε το πρόσωπο και τα στοιχεία του άνδρα. Εκείνος αντέδρασε καταθέτοντας μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Η influencer παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, συνελήφθη, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη μετά τον σχηματισμό δικογραφίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαλλί με μαλλί οι ερωμένες δύο υπουργών!

Ενα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στην...

«Βόμβες» για Φιλιππίδη και Μουστάκα από τον Παρίση των θεάτρων

Ο θεατρικός επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για όλους και για...

Κατερίνα Καινούργιου: Τα δώρα στο μαιευτήριο που μας έδειξε

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει τις πρώτες της στιγμές ως...

Η Τούνη μήνυσε τον Κατμετζόγλου για κακουργηματική παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη, απαντώντας χθες με...

Το μπιμπελό της TV με έσοδα 500.000 ευρώ τον χρόνο

Η Modern Cinderella, το φαινόμενο των social media με...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Γνωστή τραγουδίστρια νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Η τραγουδίστρια έκανε νυχτερινή έξοδο συνοδευόμενη από τον αδελφό της και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό που ήταν εκεί