Ιωάννης Απέργης: Οι δυσκολίες της πατρότητας και ο ρόλος στη σειρά

«Είναι μια ωραία σειρά που αρέσει στον κόσμο γιατί βλέπουμε για πρώτη φορά μπαμπάδες»

Ο Ιωάννης Απέργης φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην σειρά «Μπαμπά σ’αγαπώ», όπως και τον ρόλο του ως πατέρας.

«Ο μικρός μου γιος είναι 7 μηνών και ο μεγαλύτερος είναι 5 ετών, ο Οδυσσέας. Έχω τρεις γιους. Πηγαίναμε για την κόρη, δεν ήρθε, αλλά είμαστε καλά», ανέφερε αρχικά.

Αναφερόμενος στη σειρά «Μπαμπά σ’ αγαπώ», ο ηθοποιός σημείωσε: «Είναι μια ωραία σειρά που αρέσει στον κόσμο γιατί βλέπουμε για πρώτη φορά μπαμπάδες. Στο έργο οι μπαμπάδες δεν είναι οι τέλειοι μπαμπάδες, οπότε ίσως αυτό αρέσει στον κόσμο. Δεν είμαστε τέλειοι. Οι μαμάδες είναι ηρωίδες».

Για τον ρόλο του ως πατέρας, ο Ιωάννης Απέργης αποκάλυψε: «Τρώω κάποιες φρίκες όταν κάθομαι στον καναπέ ή όταν οδηγώ και σκέφτομαι πώς διαχειρίστηκα κάποια πράγματα σε σχέση με τα παιδιά μου. Μπορεί να ήρθε ο γιος μου να μου ζητήσει να παίξουμε κάτι και εγώ να αρνήθηκα. Αυτό κάποια στιγμή το έκοψα. Δείχνω στο παιδί ότι είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο. Προσπαθώ κάθε στιγμή να του δείχνω ότι είμαι εκεί. Ακόμα και αν είμαι σε κάποια πρόβα ζητάω από τους συναδέλφους μου να μου δώσουν ένα λεπτό για να απαντήσω στο τηλέφωνο, έστω και για λίγο. Έχω πολλές τύψεις.

Σε τέτοια περιστατικά διώχνουμε τα παιδιά μας και τα κλείνουμε στον εαυτό τους. Έτσι τα παιδιά δεν έρχονται να μας πουν τους προβληματισμούς τους. Εγώ κατάφερα να κάνω τον μεγάλο μου γιο, τον Οδυσσέα να είναι φίλος μου. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε ένα πολύ σημαντικό πράγμα που έγινε στο σχολείο και του είπα να πάμε να το λύσουμε μαζί», συμπλήρωσε ο Ιωάννης Απέργης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Κεφαλονιά: Δείτε τι βρήκε η αστυνομία στο δωμάτιο που ήταν η 19χρονη Μυρτώ

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά. Ένας εκ των κατηγορουμένων είδαμε σε βίντεο να την κουβαλάει αναίσθητη έξω από δωμάτιο ξενοδοχείου. Τι βρέθηκε στο δωμάτιο;