Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την απήχηση που είχε στο γυναικείο κοινό μετά την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, αλλά και για την ανάρτηση που είχε κάνει ο Μόργκαν Φρίμαν για το «Maestro».

Αναφερόμενος στα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής του παρουσίας, θυμήθηκε ένα περιστατικό που του έχει μείνει έντονα στο μυαλό από την εποχή των «Δέκα μικρών Μήτσων». «Μια μέρα μετά την προβολή του επεισοδίου στους “Δέκα μικρούς Μήτσους” πήγα στο περίπτερο και αρχίζω και ακούω το όνομά μου.

Ο Λάκης είχε δώσει το όνομά μου στον χαρακτήρα γιατί δεν είχε σκεφτεί όνομα, νομίζω δεν είχε σκεφτεί καν τον χαρακτήρα. Και έτσι όπως είμαι στο περίπτερο, αρχίζω και ακούω κάτι κοριτσάκια να ουρλιάζουν. Μου άρεσε. Με κολάκευε. Μη τρελαθούμε», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, στάθηκε και στην ιδιαίτερη ανάρτηση που έκανε ο χολιγουντιανός ηθοποιός για τη σειρά του, εξηγώντας πως υπήρχε ήδη ένας δεσμός με το νησί όπου γυρίστηκε. «Τον Morgan Freeman τον γνώρισα πέρυσι το καλοκαίρι στους Παξούς. Ήξερα ότι είχε έρθει πριν στους Παξούς, είχε μια σύνδεση με το νησί, το ήξερε, το αγαπούσε και ένας από τους λόγους που είδε τη σειρά, ήταν γιατί υπήρχε το νησί. Μετά του άρεσε όντως η σειρά και έκανε μόνος του αυτό».
