Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πέμπτη 02 Απριλίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη…

ΚΡΙΟΣ: Εχετε την τάση να υπερβάλλετε μονίμως και κάνετε τα απλά να φαίνονται δύσκολα. Για να νιώσετε καλά και ήρεμοι, ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες. Μην εκφράζετε με λάθος τρόπο τα αισθήματά σας, γιατί δεν θα σας καταλάβει κανείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί και να μην πείθεστε τόσο εύκολα από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ό,τι κάνετε, γιατί, όταν θα μετανιώσετε, θα είναι πολύ αργά. Για να απαλλαγείτε από το άγχος που σας έχει κουράσει, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που σας το δημιουργούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας. Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους που σας γνωρίζουν καλά. Κάποιες προτάσεις σας θα τύχουν ένθερμης υποστήριξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίστε να βρίσκετε τον δικό σας χώρο, εκεί που νιώθετε ότι δεν υπήρχε. Κεντρίστε την προσοχή των άλλων μέσα από τις νέες επιλογές σας και ανανεώστε συμφωνίες με προοπτική το δικό σας όφελος. Κάντε μόνο αυτό που σας αρέσει πραγματικά και όχι αυτό που αρέσει στο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ: Η συνεχής άρνησή σας να δείτε σοβαρά τα πράγματα στη σχέση σας σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Μην περιμένετε να καταλάβει όλους τους φόβους και τα άγχη σας, χωρίς να τα αποκαλύπτετε. Εάν νιώθετε ότι η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό περιβάλλον σας, για να μη γίνετε στόχος. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, γιατί θολώνει την κρίση σας. Μην παίζετε παιχνίδια που σας βάζουν σε φαύλους κύκλους και τα οποία σας κουράζουν ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ: Εάν αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκονται, βάλτε τη λογική σας να δουλέψει. Μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια σε κακόβουλα άτομα και μην ανεχτείτε λόγια που δεν σας τιμούν. Τολμήστε για μια φορά και πείτε όχι σε αυτούς που επεμβαίνουν στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμφιλίωση με τα άτομα του εργασιακού χώρου σας θα είναι η καλύτερη λύση για να πάνε όλα καλά. Ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο όμορφα. Μην υποχωρήσετε σε θέσεις και απόψεις στις οποίες έχετε κατασταλάξει εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να καταλαβαίνετε αυτά που σας λένε οι άλλοι, προσέξτε τους όταν σας μιλάνε. Αποφασίστε να ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό και να είστε γνώστες των δεδομένων. Φροντίστε να μη δώσετε δικαιώματα για σχόλια, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε αδιάφοροι απέναντι στις ανάγκες του συντρόφου σας, θα αρχίσει να αναρωτιέται για διάφορα. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τις δουλειές που πρέπει να κάνετε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας βοηθήσει, για να μπορέσετε να κινηθείτε σωστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην καταρρεύσετε, φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλαρές δραστηριότητες. Επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το συμφέρον σας, μην αφήσετε τους άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Από το να κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ετοιμάστε τα πράγματά σας και πηγαίνετε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη συζητάτε με ανθρώπους που δεν μπορούν να σας καταλάβουν, αντίθετα θα σας μπερδέψουν περισσότερο. Αποφύγετε όσους σας κουράζουν με την περίεργη και άστατη συμπεριφορά τους. Μην περιμένετε βοήθεια από ανθρώπους που δεν βοηθούν κανέναν χωρίς προσωπικό όφελος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...