Δημήτρης Σταρόβας: «Είχα κρίσεις πανικού και αρρυθμίες – Ό,τι έπαθα, το δημιούργησα μόνος μου»

«Τρία πράγματα με έχουν σώσει: το χιούμορ, οι φίλοι και η μουσική»

Στο πλατό της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Δημήτρης Σταρόβας, ανοίγοντας την καρδιά του για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με την υγεία του αλλά και για την επιστροφή του στη σκηνή.

Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην επαγγελματική του επανεκκίνηση: «Στην πρώτη πρόβα για την παράσταση “Εκείνος και εκείνος” απελπίστηκα. Είπα στον Αλέξανδρο Ρήγα να βρει άλλον για τον ρόλο μου, αλλά επέμενε και τελικά μου βγήκε σε καλό. Το πρόβλημα της ομιλίας το έχουμε προσαρμόσει στον ρόλο».

Η πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας δεν ήταν εύκολη. «Η πρώτη φορά που εμφανίστηκα στη σκηνή μετά το ισχαιμικό ήταν στους “Άγαμους” και είχα αναστολές. Δεν ήθελα να με λυπούνται, όμως τελικά βγήκε σε καλό. Επειδή το διακωμωδούσαμε, το κοινό έφευγε λυτρωμένο. Έχω εισπράξει αγάπη για τρεις ζωές», δήλωσε, τονίζοντας τη δύναμη που του έδωσαν το χιούμορ, οι φίλοι και η μουσική: «Τρία πράγματα με έχουν σώσει: το χιούμορ, οι φίλοι και η μουσική».

Με ειλικρίνεια μίλησε και για τα αίτια που οδήγησαν στην κατάστασή του: «Εγώ δεν παραπονιέμαι, γιατί ό,τι έπαθα το δημιούργησα μόνος μου. Είχα ενοχλήσεις για πάνω από δέκα χρόνια και δεν πήγαινα στον γιατρό. Ήμουν σίγουρος ότι κάτι έχω, αλλά φοβόμουν να πάω. Στο τέλος είχα κρίσεις πανικού, αρρυθμίες». Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Μάιο του 2024, ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Αρχικά νοσηλεύτηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια ακολούθησε μακρά περίοδο αποκατάστασης. Το εγκεφαλικό επηρέασε κυρίως την ομιλία και την κίνησή του, όμως με τον χρόνο, τη θεραπεία και σημαντικές αλλαγές στον τρόπο ζωής του, η κατάστασή του παρουσίασε αισθητή βελτίωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...