Ξεσπά η Βίκυ Καγιά: «Ανεπίτρεπτα ψέματα για την προσωπική μου ζωή»

«Ναι στην ευγένεια, όχι στην καλοσύνη όταν σε παρασύρει»

Λίγο πριν αναχωρήσει για το κοσμοπολίτικο Μιλάνο, η Βίκυ Καγιά άνοιξε τα χαρτιά της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και απάντησε για πρώτη φορά στα σενάρια που τη θέλουν να περνά κρίση στον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά.

«Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που γράφονται»

Η ίδια εμφανίστηκε ενοχλημένη από τα πρόσφατα δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Είναι ανεπίτρεπτο να γράφονται πράγματα για την προσωπική μου ζωή που δεν υφίστανται», τόνισε με έμφαση, δείχνοντας πόσο την έχουν επηρεάσει όσα ακούγονται. Παράλληλα, έβαλε τέλος και στις φήμες περί τηλεοπτικής επιστροφής: «Με τιμάτε, αλλά δεν έχω κάτι στα σκαριά για να επιστρέψω στην τηλεόραση… Δεν μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση… Έχω τον προγραμματισμό μου, το πλάνο μου, τα δικά μου, και μια χαρά είμαι τώρα», δήλωσε ξεκάθαρα.

Η Βίκυ Καγιά στάθηκε ιδιαίτερα στο αντίκτυπο που έχουν τέτοια δημοσιεύματα στην οικογένειά της: «Είναι λίγο άσχημο να γράφονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν… Και είναι και λίγο ανεπίτρεπτο… γιατί τα παιδιά μας είναι μεγάλα. Διαβάζουν, ακούν, συζητάνε… και δεν είναι ωραίο αυτό».

Ο φόβος για το διαδίκτυο και το bullying

Δεν έκρυψε την αγωνία της για τη νέα εποχή και τους κινδύνους που κρύβει για τα παιδιά: «Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι η ασφάλειά τους… Το διαδίκτυο, τα social media… Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα βράδια… Με όλα αυτά που γίνονται, το bullying… δεν μπορώ να ησυχάσω». Κλείνοντας, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ζωής: «Να είστε ευγενικοί, αλλά όχι συνέχεια καλοί… Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ναι στην ευγένεια, όχι στην καλοσύνη όταν σε παρασύρει».

Τα δημοσιεύματα που άναψαν φωτιές

Το τελευταίο διάστημα ορισμένες ιστοσελίδες μιλούσαν για «μοναχικές διακοπές» της παρουσιάστριας το Πάσχα, ένα σενάριο που –όπως όλα δείχνουν– ανήκει καθαρά στη σφαίρα της φαντασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...