Θανάσης Πάτρας: Οι συζητήσεις με το Open και τα σενάρια για τη νέα σεζόν

«Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα, γιατί είμαι στο Open»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την πορεία του «Ψυχαγωγία… Κυριακάτικα», τα σενάρια που αφορούν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά και πρόσωπα της επικαιρότητας, δίνοντας αναλυτικές απαντήσεις.

Αρχικά, σχολίασε την εμπειρία που έχει αποκομίσει μέχρι σήμερα, λέγοντας: «Σίγουρα μωρέ, γιατί πάντα στην αρχή, όταν καλείσαι να κάνεις κάτι και να το κάνεις και γρήγορα, είναι λογικό να είσαι σε υπερδιέγερση, ξέρεις, να λες θα προλάβω, δεν θα προλάβω, θα τα καταφέρω ή όχι».

Αναφερόμενος στις συζητήσεις για την επόμενη χρονιά, ξεκαθάρισε: «Όχι. Οι συζητήσεις για του χρόνου θα ξεκινήσουν φαντάζομαι τώρα τις επόμενες μέρες. Μέσα στο Μάιο λογικά θα συζητήσουμε, να δούμε, να καταλήξουμε, τι θέλουμε να κάνουμε, πώς θέλουμε να το κάνουμε. Η πρόθεση η δική μου είναι να μείνω στο κανάλι, περνάω πάρα πολύ ωραία, και όπως έλεγα και από την αρχή της χρονιάς, ήρθα και η επιθυμία μου είναι να μείνω πολύ καιρό».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να δεχτεί πρόταση από την ΕΡΤ, απάντησε: «Δεν μπορώ να απαντήσω τώρα, γιατί είμαι στο Open. Έχω συμβόλαιο στο Open, θέλω να μείνω στο Open, από κει και πέρα, τι να σας πω; Άμα χτυπήσει το τηλέφωνο, βλέποντας και κάνοντας και συζητάμε».

Τέλος, για τον Κώστα Τσουρό σημείωσε: «Δεν το ξέρω αυτό, συνήθως οι εκπομπές τελειώνουνε τέλη Ιουνίου. Με τον Κώστα δεν έχω μιλήσει, έχω να μιλήσω δυο μήνες. Έκανε την προσπάθειά του, προφανώς, είχε κι αυτός τις δυσκολίες του, δεν του έκατσαν τα πράγματα όπως θα ήθελε, όπως επιθυμούσε, αλλά κι αυτό δεν λέει τίποτα. Μπορεί, ας πούμε, του χρόνου να κάνει κάτι και να πάει πολύ καλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.