Λάκης Γαβαλάς: Τι αλλάζει στον νέο κύκλο του GNTM

Οι αλλαγές στο GNTM

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τον νέο κύκλο του GNTM και για όσα θα ήθελε να γίνουν διαφορετικά αυτή τη φορά.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στην έναρξη των γυρισμάτων του Greece’s Next Top Model, τα οποία, όπως είπε, ξεκινούν την Παρασκευή 15 Μαΐου.

Όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, με αφορμή τις φήμες για αποχώρηση του Έντι Γαβριηλίδη και ενδεχόμενη συμμετοχή της Μπέττυς Μαγγίρα, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε:

«Έτσι έχω ακούσει και γω αλλά δεν μου έχουν πει κάτι σίγουρα. Θέλουν να βάλουν τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Μπέττυ Μαγγίρα και εμένα στις καρέκλες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί να κάνει τα κόνσεπτ και η Ηλιάνα να σηκώνεται και να παρουσιάζει. Προσωπικά, θα είμαι πιο κυρίαρχος, θέλω να σηκώνομαι να κάνω τα δικά μου γιατί ποντάρουν σε αυτό και φέτος θέλουν να το κάνουν πραγματικά μεγαλο το σόου».

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς ρωτήθηκε αν στον προηγούμενο κύκλο συγκρατούσε τον εαυτό του, καθώς είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο πιο γλυκομίλητος και δίκαιος κριτής.

«Όχι, δεν μπορώ να είμαι κακός. Ωστόσο, φέτος θα διορθώσουμε κάτι που δεν το κάναμε στον προηγούμενο κύκλο. Θα υπάρχει σύμπνοια στο τι κρίνουμε με το τι έχει ζητηθεί στα παιδιά να κάνουν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. Δεν μπορεί να λέω μια γνώμη “γιατί το έκανες αυτό έτσι στη φωτογραφία;” και τα παιδιά να απαντούν “μα, έτσι μας ζητήθηκε”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...