Στο Μεξικό βρίσκεται η Βασιλική Τρουφάκου, η οποία ταξίδεψε μαζί με τον δίχρονο γιο της, Γρηγόρη, και τον σύντροφό της, προσθέτοντας ακόμη έναν ξεχωριστό προορισμό στα οικογενειακά τους ταξίδια.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στα social media τις πρώτες εικόνες από την Πόλη του Μεξικού, δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για το ταξίδι, παρά την κούραση από τις πολύωρες πτήσεις. Όπως αποκάλυψε, χρειάστηκαν περίπου 18 ώρες ταξιδιού με ανταπόκριση, ενώ το τζετ λαγκ ήταν ιδιαίτερα έντονο.

Παρόλα αυτά, η Βασιλική Τρουφάκου και η οικογένειά της δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την πρώτη τους μεγάλη βόλτα στο κέντρο της πόλης. Ανάμεσα στα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν το Monumento a la Revolución, ένα από τα πιο γνωστά μνημεία της Πόλης του Μεξικού και σύμβολο της Μεξικανικής Επανάστασης.

Στη συνέχεια, η βόλτα τους συνεχίστηκε στην Alameda Central, το παλαιότερο δημόσιο πάρκο της πόλης, το οποίο αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους περιπάτου για κατοίκους και επισκέπτες. Εκεί, κοντά στο εντυπωσιακό Palacio de Bellas Artes, η ηθοποιός απόλαυσε την ατμόσφαιρα της πόλης, το πράσινο, τα χρώματα και τη μουσική των Μαριάτσι.
Στα στιγμιότυπα που ανέβασε, ο μικρός Γρηγόρης φαίνεται να απολαμβάνει με τον δικό του τρόπο τη βόλτα, έχοντας βγάλει το ένα του παπούτσι και παρατηρώντας το πόδι του, όπως κάνουν συχνά τα μικρά παιδιά.

Η Βασιλική Τρουφάκου έγραψε στην ανάρτησή της:
«Καλησπέρα – καλησπέρα από την πρωτεύουσα του Μεξικό.
Παιδιά, η πόλη αυτή είναι πολύ συγκλονιστικότερη από τις φωτογραφίες εδώ, αλλά λόγω του ΑΚΡΑΙΟΥ ΤΖΕΤ ΛΑΓΚ (ναι μεν, ο ήλιος καίει, αλλά στο βιολογικό μου ρολόι είναι μαύρα μεσάνυχτα και πετάξαμε 18 ωρες με ανταπόκριση), αφήνω μόνο αυτά εδώ.
Δεσμεύομαι να επανέλθω σύντομα με ΠΟΛΥ πλούσιο υλικό.
Για την ώρα θα ρημαδομεταφράσω τα όμορφα λόγια του πανό δίπλα στο οποίο έχω βγάλει και φωτογραφία:

«Ο φεμινισμός δεν είναι καπρίτσιο, δεν είναι υπερβολή, δεν είναι μία μόδα. Είναι μια αναγκαιότητα ιστορική, επείγουσα στην κοινωνική συνθήκη και μια κλήση να υψώσουμε τη φωνή μας για όλες τις αδικίες της πατριαρχίας»
Hola, México! Venceremos!»

Η ηθοποιός έδειξε από την πρώτη κιόλας μέρα πόσο ενθουσιασμένη είναι με το ταξίδι, ενώ, όπως άφησε να εννοηθεί, θα ακολουθήσει και νέο υλικό από την παραμονή της στο Μεξικό.
