Στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες τόσο για τα επαγγελματικά του σχέδια όσο και για το αβέβαιο τηλεοπτικό του μέλλον.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για τη νέα καλοκαιρινή θεατρική του δουλειά στο Θέατρο Άλσος, όπου θα συμπρωταγωνιστήσει με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Κατερίνα Γερονικολού. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι στο Θέατρο Άλσος μαζί με τις Κατερίνα Ζαρίφη και Γερονικολού. Δύο Κατερίνες με κύκλωσαν. Είναι διπλό χτύπημα και αμείλικτο».

Πρόκειται για μια ανάλαφρη, καλοκαιρινή κωμωδία που ταξιδεύει το κοινό σε άλλη εποχή: «Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη παράσταση που θυμίζει δεκαετία ’60-’70 σε ένα ελληνικό νησί. Είναι μια κωμωδία από το χέρι του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου». Ωστόσο, όταν η συζήτηση πήγε στο τηλεοπτικό του μέλλον και στο ενδεχόμενο μετακίνησης της εκπομπής «Όπου υπάρχει Ελλάδα» στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά. Προσεχώς θα μάθω κι εγώ. Μέσα στον Μάιο θα παρθούν οι αποφάσεις λογικά. Όλα είναι αυτήν τη στιγμή μετέωρα».

Δεν παρέλειψε να τονίσει πως οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον σταθμό: «Πρέπει να κοιτάει ο σταθμός το καλύτερο δυνατό για τον προγραμματισμό του και μετά να κρίνει. Την αγαπάει η ιδιοκτησία, τη θέλει ο σταθμός και ο κόσμος τη θέλει την εκπομπή. Αλλά όλα θα αποφασιστούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου». Κλείνοντας, ξεκαθάρισε τη δική του στάση: «Εγώ ανήκω σε αυτή την ομάδα και θα ανήκω μέχρι να μου πουν “σταματάμε”».
