Με αφορμή την παρουσίαση του νέου του δίσκου, ο frontman των Stavento Μιχάλης Κουϊνέλης μίλησε χαλαρά στην κάμερα του «Happy Day», αποκαλύπτοντας μικρές αλλά πολύ προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Και κάπου εκεί, η κουβέντα έγινε οικογενειακή υπόθεση… Ο ίδιος παραδέχτηκε πως πλέον ο πιο αυστηρός (και ειλικρινής) «κριτής» των τραγουδιών του είναι η μικρή του: «Παλιά τα τραγούδια μου τα άκουγε πρώτη η Ήβη. Τώρα είναι η κόρη μου πιο μπροστά… όταν την παίρνω από το σχολείο και τα ακούει αναγκαστικά, καταλαβαίνω τι γίνεται περίπου. Το πρώτο vibe το παίρνω από εκείνη».

Παρά την αναγνωρισιμότητα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης κρατά χαμηλό προφίλ και εξηγεί πώς βλέπει τη ζωή του: «Αυτό με το “διάσημοι” δεν το νιώθω. Δεν το αισθάνομαι έτσι για να το μεταφέρω και στην κόρη μου. Της λέμε απλά ότι αυτή είναι η δουλειά μας και προσπαθούμε να την κάνουμε καλά. Ζώντας στην Αλεξανδρούπολη, κάνω ό,τι κάνει ένας πατέρας σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν το έχω πάρει χαμπάρι έτσι». Και τότε ήρθε η πιο ουσιαστική του δήλωση: «Αφιερώνω τα πάντα στην οικογένειά μου —όχι μόνο τα τραγούδια. Η ζωή μου είναι εκεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται on camera και τον αποθεώνει δημόσια: «Είμαι εγώ εδώ! Τι αγχώνεσαι; Είσαι ο καλύτερος! Είσαι ευλογημένος άνθρωπος, φωτισμένος! Και σου εύχομαι πάντα να μείνει έτσι αυτό». Η αντίδραση; Απρόσμενη! Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, εμφανώς αμήχανος, δεν άντεξε: «Με κάνεις και ντρέπομαι» απάντησε.
