Κώστας Σλούκας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο – «Θα γυρίσω σύντομα»

«Δύσκολο πολύ να απέχω απ το πιο σημαντικό κομματι της χρονιάς»

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε άτυχος λίγο πριν από την έναρξη της σειράς με τη Βαλένθια, καθώς υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Έλληνας γκαρντ οδηγήθηκε στο χειρουργείο το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες, με στόχο να είναι έτοιμος για το Final Four της Euroleague.

Μετά το χειρουργείο, ο αρχηγός των «πράσινων» έκανε την πρώτη του ανάρτηση, ευχαριστώντας τους γιατρούς, το προσωπικό του νοσοκομείου και όσους του έστειλαν μηνύματα στήριξης.

«Ήδη μετράω αντίστροφα για επιστροφή. Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου που ανέλαβαν την επεμβαση, κ. Τριανταφυλλόπουλο Ιωαννη( υπεύθυνος ιατρικού επιτελείου ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)και κ. Χίσσα Διονύση( υπεύθυνος ιατρικού επιτελείου ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)

Όπως και σε όλο το προσωπικό του ΥΓΕΙΑ.

Τα μηνύματα ενδιαφέροντος και στήριξης άπειρα ,οπότε θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς.

Δύσκολο πολύ να απέχω απ το πιο σημαντικό κομματι της χρονιάς. Όμως ετσι ειναι ο πρωταθλητισμος. Θα γυρίσω σύντομα.

Θετική σκέψη, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα και σε ολη την αποστολή για μία σκληρή μάχη!

ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ όπως πάντα».

Wonder boy!

30 και super mom

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Παππά – «Φοβάμαι για τη ζωή μου, είπα στην αστυνομία να κάνω μήνυση»

Η Χριστίνα Παππά αντιμετωπίζει απειλές από μία κοπέλα που βοήθησε και τη φιλοξένησε σε δωμάτιο που έχει στη Μύκονο.