Μιχάλης Ζαμπίδης: Δείτε το βίντεο να μαθαίνει πολεμικές τέχνες την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Το τετ α τετ του θρύλου Ζαμπίδη με την πρέσβη των ΗΠΑ με αφορμή το «Battle of the Legends»

«Fight for Kimberli»… λέει με τον τρόπο του ο Μιχάλης Ζαμπίδης, που βρέθηκε προχθές στην αμερικανική πρεσβευτική κατοικία για μια συνάντηση με την πρέσβη Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

Το τετ α τετ έγινε με αφορμή τη διοργάνωση αγώνα πάλης, που θα γίνει στις 27 Ιουνίου στην Αθήνα. Ο θρύλος Ζαμπίδης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον έτερο θρύλο της πυγμαχίας Φλόιντ Μέιγουεδερ Τζούνιορ, έναν από τους σπουδαιότερους πυγμάχους όλων των εποχών. Ο Αμερικανός πυγμάχος έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά συμμετέχει σε αγώνες επίδειξης σε διάφορες χώρες, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με το θέαμα.

«Το “Battle of the Legends” έρχεται και φέρνει στο ίδιο ρινγκ τον κορυφαίο Eλληνα, 18 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Iron Mike Zambidis (180 αγώνες, 158 νίκες, 87 knockouts) απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους πυγμάχους όλων των εποχών, τον μοναδικό αήττητο πρωταθλητή Floyd “Money” Mayweather (50 αγώνες, 27KO, 0 ήττες), σε μια τιτανομαχία που θα γράψει ιστορία» αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.

Η Κίμπερλι, λοιπόν, υποδέχτηκε τον υπερταλαντούχο Iron Mike ντυμένη και η ίδια με αθλητικά ρούχα, μαύρο κολάν και ροζ φόρμα, και φωτογραφήθηκαν… να παλεύουν! Φυσικά, η πρέσβης θα έχει το εξής δίλημμα στον συγκεκριμένο αγώνα: να υποστηρίξει τον Αμερικανό θρύλο ή τον φίλο της, τον Μιχάλη Ζαμπίδη;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μαζαράκη

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μαζαράκη, όπως έκανε γνωστό ο...

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Πέτρος Ίμβριος: Η κόρη του έγινε 18 και ποζάρουν αγκαλιά – «Αγάπη μου χαμογελαστή!»

Ο Πέτρος Ίμβριος πόζαρε αγκαλιά με την κόρη του και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους για να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά της.

Η Βάσια Παναγοπούλου στο νοσοκομείο

Ατύχημα είχε η  Βάσια Παναγοπούλου, όπως γνωστοποίησε φίλη της...