Αντώνης Ρέμος: «Του χρόνου θα σας κάνω παρέα» – Το αινιγματικό μήνυμα

«Περάσαμε υπέροχα στην Τουρκία» δήλωσε ο τραγουδιστής

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απαθανάτισαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Αντώνη Ρέμο, λίγο μετά την επιστροφή του από την Τουρκία, όπου πραγματοποίησε συναυλία τις προηγούμενες ημέρες. Ο αγαπημένος τραγουδιστής δέχτηκε αμέσως ερωτήσεις για την πολυσυζητημένη απόφασή του να απομακρυνθεί την επόμενη σεζόν από τα νυχτερινά κέντρα, με τον ίδιο να κρατά χαμηλούς τόνους αλλά να αφήνει πολλά υπονοούμενα για το μέλλον.

Αναφερόμενος στη συναυλία του στην Τουρκία, ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Περάσαμε υπέροχα στην Τουρκία. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί να ψάχνουμε συνεχώς όσα μας χωρίζουν και όχι αυτά που μας ενώνουν; Το γεγονός ότι πηγαίνω εκεί και τραγουδώ ελληνικά είναι πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα τιμητικό. Η μουσική και τα τραγούδια πρέπει να φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά».

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό» τον ρώτησε τι σχεδιάζει να κάνει τη νέα χρονιά μετά την ανακοίνωση για το διάλειμμα από τις πίστες, ο τραγουδιστής απάντησε με αινιγματικό ύφος: «Του χρόνου θα σας κάνω παρέα… Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω παιδιά. Αυτήν την στιγμή είμαστε εδώ, ολοκληρώθηκε αυτή η συναυλία και συνεχίζουμε με τα επόμενα. Όλα θα ειπωθούν στην ώρα τους…».

Η δημόσια ανακοίνωση του Αντώνη Ρέμου

«Κλείνει για μένα ένας κύκλος φέτος, γιατί τον χειμώνα που μας έρχεται, νιώθω την ανάγκη να ξεκουραστώ λιγάκι» ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεό του στο Instagram ο Αντώνης Ρέμος, μόλις δύο ημέρες μετά το τέλος των εμφανίσεών του με τον Χρήστο Μάστορα στο ΝΟΧ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό