Παρθένα Χοροζίδου για Eurovision: «Αυτό που θα ζήσω είναι μοναδικό»

Θυμήθηκε ακόμη πώς δέχθηκε την πρόταση

Η Παρθένα Χοροζίδου παραχώρησε δηλώσεις για τη φετινή συμμετοχή της στη Eurovision, όπου θα εμφανιστεί μαζί με τον Ακύλα, εκφράζοντας τη χαρά και τη συγκίνησή της για τη μοναδική αυτή εμπειρία.

«Ξαφνιάστηκα. Όσο το σκέφτομαι, τόσο πιο πολύ χαίρομαι. Δεν με έχει πιάσει άγχος, μόνο μεγάλη χαρά και ανυπομονησία», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. Μιλώντας για τις πρόβες και τα συναισθήματά της όσο πλησιάζει ο διαγωνισμός, πρόσθεσε: «Στις τελευταίες πρόβες σκεφτόμουν ότι αυτό που θα ζήσω είναι πάρα πολύ μεγάλο και μοναδικό και συγκινούμαι πάρα πολύ που θα συμβεί».

Η ίδια δήλωσε επίσης ιδιαίτερα χαρούμενη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα δίπλα στον Ακύλα, λέγοντας: «Χαίρομαι πάρα πολύ που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μας με αυτό το υπέροχο πλάσμα, μπροστά στα μάτια μου». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η σκηνική τους παρουσία δεν θα έχει τη μορφή που ίσως περιμένει το κοινό: «Δεν θα είμαι η μαμά του Ακύλα. Θα συναντηθούμε κάποια στιγμή στην σκηνή, είναι πολύ ωραίο, περιμένετε να το δείτε».

Η Παρθένα Χοροζίδου θυμήθηκε ακόμη πώς δέχθηκε την πρόταση για τη Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι επρόκειτο για ένα παιδικό της όνειρο που έγινε πραγματικότητα. «Ονειρευόμουν από μικρή να πάω στη Eurovision και ήρθε σαν δώρο. Με πήρε τηλέφωνο ο Φωκάς Ευαγγελινός και μου λέει “θα είσαι μαζί μου στην Eurovision;”», είπε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυψε, αρχικά αντέδρασε με έκπληξη: «Του λέω “τρελός είσαι Χριστιανέ μου; Άσε με να το σκεφτώ”».

Στη συνέχεια, περιέγραψε την αντίδραση των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε την πρόταση: «Πάω στους γονείς μου και τους το λέω και λένε “σου λέει ο βασιλιάς της Eurovision να πας μαζί του και λες όχι;”». Τελικά, η απόφαση δεν άργησε να έρθει: «Έτσι του είπα “φυσικά θα είμαι μαζί σου”». Κλείνοντας, αποκάλυψε πως γνώριζε εδώ και καιρό για τις συζητήσεις γύρω από τη συμμετοχή του Ακύλα: «Το ήξερα πάρα πολύ καιρό, συζητούσαν στο θέατρο πως θα πάει ο Ακύλας και έλεγα “δεν ξέρω, δεν ξέρω”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εξοργισμένη η Φαίη Σκορδά: «Πόσο απάνθρωπο είναι αυτό που κάνεις, τι άνθρωπος είσαι;»

Συγκλονισμένη φάνηκε να είναι η Φαίη Σκορδά κατά τη...

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Μαρία Καρχιλάκη: Συγκίνηση για τον γάμο της κόρης της

Μια ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαμόγελα και οικογενειακή ευτυχία...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...