Γιάννης Παπαμιχαήλ: Η ανάρτηση για τα αντικείμενα της Αλίκης – «Είμαι εδώ για να προστατεύω το όνομα της μητέρας μου»

Η δημόσια τοποθέτηση

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε μια προσωπική ανάρτηση στα social media, αναφερόμενος σε προσωπικά αντικείμενα της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Στο μήνυμά του, ο ίδιος εξέφρασε τη λύπη του για όσα, όπως έγραψε, παρακολούθησε σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με αντικείμενα που χαρακτήρισε οικογενειακά κειμήλια.

«Με θλίψη παρακολούθησα σε τηλεοπτική εκπομπή να διακινούνται να παρουσιάζονται και να δωρίζονται προσωπικά αντικείμενα της μητέρας μου, τα οποία αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, χωρίς τη συγκατάθεσή μου», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σημείωσε πως, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ο μοναδικός διαχειριστής της κινητής και ακίνητης περιουσίας, αλλά και των πνευματικών δικαιωμάτων της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκαν τα συγκεκριμένα αντικείμενα σε τηλεοπτικό πλατό, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η συνειδητή απουσία του από τον δημόσιο βίο δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως παραίτηση.


«Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ για να προστατεύω το όνομα της μητέρας μου», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!