Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε βραδινή έξοδο με τα αδέλφια της.
Η ηθοποιός δεν είναι η μόνη καλλιτέχνης στην οικογένεια καθώς και ο αδελφός της, Κωνσταντίνος ακολούθησε τα χνάρια της και τον είδαμε στη σειρά «Η γη της ελιάς». Όλοι μαζί πήγαν στο Θέατρο Τέχνης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αρχιμάστορας Σόλνες» και πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό.

«Η αποδοχή για τον θάνατο της μητέρας μου, άργησε. Δεν ξέσπασα, όταν έπρεπε. Έγινε ετεροχρονισμένα και με άσχημο τρόπο. Ήταν πολύ δύσκολο. Έβγαλα ψυχοσωματικά. Έχασα τη μητέρα μου στα 16 μου. Το Χειλά είναι του πατέρα μου, το Φαμέλη είναι της μητέρας μου. Πήρα το επίθετό της όταν τη χάσαμε, οπότε ήτανε για συναισθηματικούς λόγους. Και επειδή μου αρέσει κιόλας.
Αν ήταν ένα όνομα που δεν μου άρεσε καθόλου, θα έβαζα το συναίσθημα στην άκρη και θα έλεγα ότι δεν θα το βάλω», έχει πει η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno».
