Ο Μιχάλης Μαρίνος βλέπει… Eurovision στην Αθήνα – «Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό»

Ο παρουσιαστής δήλωσε φανατικός fan της Eurovision Song Contest, θυμήθηκε τη νίκη του Johnny Logan και σχολίασε με νόημα τη σειρά εμφάνισης του Ακύλα

Τον ενθουσιασμό και την αγάπη του για τη Eurovision εξέφρασε ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος παρακολουθεί τον θεσμό εδώ και δεκαετίες και δηλώνει αισιόδοξος για τη φετινή ελληνική παρουσία.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, θυμήθηκε τις πρώτες εικόνες που έχει από τον διαγωνισμό, γυρίζοντας πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και στη νίκη του Johnny Logan με το «What’s Another Year».

«Θυμάμαι τη μουσική, τη γιορτή της γλώσσας, τις σημαίες και τους διαφορετικούς ήχους», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως μέσα από τη Eurovision γνώρισε μουσικά ρεύματα και εικόνες που τότε έμοιαζαν πολύ μακρινές για την Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Μαρίνος αναφέρθηκε και στα απρόβλεπτα αποτελέσματα του θεσμού, τονίζοντας πως τα τελευταία χρόνια τα προγνωστικά συχνά διαψεύδονται, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεγάλες ανατροπές στον φετινό τελικό.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε πάντως η δήλωσή του ότι η Αθήνα είναι πλέον έτοιμη να φιλοξενήσει ξανά τον διαγωνισμό, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως πιστεύει σε μία μεγάλη ελληνική διάκριση.

«Η Αθήνα είναι να διοργανώσει τον επόμενο μουσικό διαγωνισμό», είπε χαρακτηριστικά, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους fans της ελληνικής συμμετοχής.

Παράλληλα, σχολίασε και τη φετινή παρουσία Ελλάδας και Κύπρου στον τελικό, σημειώνοντας πως δεν συμβαίνει συχνά να βρίσκονται και οι δύο χώρες μαζί στη μεγάλη βραδιά.

Ο παρουσιαστής έκανε ειδική αναφορά και στη σειρά εμφάνισης του Ακύλα με το «Ferto», λέγοντας με νόημα: «Ωραία είναι η έκτη θέση. Αυτό θα πω μόνο».

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 6η θέση του μεγάλου τελικού, ενώ η Αντιγόνη Μπάξτον με το «Jalla» θα διαγωνιστεί στην 21η θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, καθώς έκανε γνωστό...