Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;» με τη Νίκη Λυμπεράκη, που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου στο Mega.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τα παιδικά και νεανικά της χρόνια, αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και στο μπούλινγκ που δεχόταν όταν ήταν μικρή.
«Σαν φυσιογνωμία ήμουν αγοροκόριτσο, μέσα μου ήμουν ένα πάρα πολύ φοβισμένο παιδί. Μια φορά βγήκα σ’ αυτόν τον δρόμο να παίξω μήλα και έσπασα το χέρι μου, που ήμουν 14 χρονών περίπου. Φοβόμουν πάρα πολύ γιατί αισθανόμουν πολύ καλά μέσα και διαβάζοντας», εξομολογήθηκε η Ελένη Ράντου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυαλιά που φορούσε, λόγω έντονου αστιγματισμού από τη γέννησή της, είχαν γίνει αφορμή για πειράγματα και κοροϊδία από άλλα παιδιά.
«Είχα και πολύ αστιγματισμό εκ γενετής και φορούσα κάτι φοβερά γυαλιά τότε και έτρωγα πάρα πολύ μπούλινγκ από όλα τα παιδιά. Πήγαιναν στο μπαλκόνι και μου φώναζαν… «γυαλάκια», «μυωπία». Το τι κοροϊδία δηλαδή, ντρεπόμουν να βγω έξω».
Παρά τις δύσκολες εμπειρίες εκείνης της περιόδου, η Ελένη Ράντου τόνισε πως δεν τις έχει κρατήσει μέσα της ως δυστυχισμένες αναμνήσεις.

«Ο άνθρωπος είναι άγριο πλάσμα. Αλλά ποτέ δεν θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια σαν δυστυχισμένα. Τα θυμάμαι πολύ γλυκά, τους χρωστάω το ποια είμαι», κατέληξε χαρακτηριστικά.
