Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Μιχάλης Ιατρόπουλος για Αγγελική Ηλιάδη: «Ευχαριστώ τον Θεό που κάναμε παρέα μετά από χρόνια»

SHOWBIZ

Μιχάλης Ιατρόπουλος για Αγγελική Ηλιάδη: «Ευχαριστώ τον Θεό που κάναμε παρέα μετά από χρόνια»

24/05/2026 - 15:45 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», μετά τον τελικό του «J2US», και αναφέρθηκαν στην κοινή τους πορεία στο μουσικό σόου.

Η Αγγελική Ηλιάδη περιέγραψε τη συμμετοχή της ως μια πολύ όμορφη εμπειρία, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία της με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο και στη χημεία που είχαν μεταξύ τους.


«Για μένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι. Ειδικά από τη στιγμή που ήρθε ο Μιχάλης και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Και επειδή ταιριάζουμε και πάρα πολύ σαν άνθρωποι και σαν χαρακτήρες, περάσαμε πανέμορφα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, από την πλευρά του, μίλησε με θερμά λόγια για την Αγγελική Ηλιάδη, τονίζοντας πως χάρηκε που συνεργάστηκαν ξανά, καθώς γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

«Ευχαριστώ τον Θεό που κάναμε παρέα με την Αγγελική μετά από χρόνια, γιατί γνωριζόμαστε χρόνια. Και εφόσον φτάσαμε μέχρι εδώ, είμαστε νικητές», είπε χαρακτηριστικά.