Μία βαθιά συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Μαρία Φιλίππου στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, μιλώντας για τη θρυλική σειρά Εμείς κι Εμείς που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.
Η αγαπημένη ηθοποιός γύρισε πίσω στα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας της σειράς και μίλησε με νοσταλγία για την παρέα που είχαν δημιουργήσει όλοι οι συντελεστές.
«Ήμασταν μια παρέα, ήταν τα αστεία μας, ήταν και τα νιάτα μας», είπε χαρακτηριστικά.
Η Μαρία Φιλίππου εξήγησε πως το Εμείς κι Εμείς παραμένει μέχρι σήμερα τόσο αγαπητό επειδή κουβαλά κάτι αληθινό και πολύ προσωπικό για όλους όσοι συμμετείχαν.
«Δεν σημαίνει ότι ήταν κάτι τρομερό, αλλά εμείς το αγαπάμε γιατί ήταν κάτι πολύ δικό μας», ανέφερε.

Ωστόσο, η πιο φορτισμένη στιγμή της συνέντευξης ήρθε όταν μίλησε για την απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2022.
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως πλέον δυσκολεύεται να παρακολουθήσει τις επαναλήψεις της σειράς εξαιτίας της απουσίας της.
«Η Νατάσα δεν είναι πια μαζί μας και γι’ αυτό δεν μπορώ να το δω πια με τον ίδιο τρόπο. Αν το δω, γρήγορα θα το αλλάξω γιατί μας λείπουν οι άνθρωποί μας», είπε συγκινημένη.
Και πρόσθεσε με ειλικρίνεια: «Κάπου σε πονάει αυτό».

Η εξομολόγηση της Μαρίας Φιλίππου άγγιξε το κοινό, καθώς το Εμείς κι Εμείς παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές σειρές, συνδεδεμένη με αναμνήσεις, χιούμορ αλλά και πρόσωπα που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην τηλεόραση.








