Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

HOLLYWOOD

Ρόζι Ο’Ντόνελ: Δημοσίευσε φωτογραφίες πριν και μετά το λίφτινγκ!

28/05/2026 - 13:00 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ μίλησε ανοιχτά για την αισθητική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές της χρονιάς, δημοσιεύοντας φωτογραφίες πριν και μετά το λίφτινγκ προσώπου που έκανε τον Ιανουάριο, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στα social media.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια ήταν αντίθετη με τις αισθητικές επεμβάσεις, θεωρώντας ότι ένα λίφτινγκ αποτελούσε «προδοσία του φεμινισμού» αλλά και της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης. Ωστόσο, όπως εξήγησε, η μεγάλη απώλεια βάρους που είχε τα τελευταία χρόνια άλλαξε την εικόνα του προσώπου της και την έκανε να επανεξετάσει τη στάση της. Σε προσωπική της ανάρτηση στο Substack, η Ο’Ντόνελ περιέγραψε με χιούμορ αλλά και ειλικρίνεια το πώς οδηγήθηκε τελικά στην απόφαση να προχωρήσει στην επέμβαση. Όπως ανέφερε, ένιωθε ότι το πρόβλημα δεν ήταν πλέον οι ρυτίδες αλλά η χαλάρωση του δέρματος, κάτι που την έκανε να δυσκολεύεται να αναγνωρίσει την εικόνα της στον καθρέφτη.

Παρά τους ενδοιασμούς της, η ίδια αποφάσισε να κάνει το χειρουργείο, πληρώνοντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, περισσότερα χρήματα απ’ όσα είχε δώσει ποτέ για αυτοκίνητο. Tο αποτέλεσμα όμως, την εξέπληξε, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε τη διαφορά μετά την επέμβαση. «Δεν εξαφανίστηκα, ούτε έγινα άλλος άνθρωπος. Απλώς σταμάτησα να μαλώνω με τον καθρέφτη», έγραψε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως τελικά θεωρεί αυτό το διακριτικό αποτέλεσμα ως το καλύτερο δυνατό σενάριο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι η 13χρονη κόρη της είχε εκφράσει έντονες αντιρρήσεις για την απόφασή της, λέγοντάς της πως οι γυναίκες δεν πρέπει να ντρέπονται για τις ρυτίδες και ότι πολλές νεότερες κοπέλες την βλέπουν ως πρότυπο. Η ίδια παραδέχτηκε ότι πέρασε μια «υπαρξιακή κρίση» πριν προχωρήσει στην επέμβαση, όμως σήμερα αντιμετωπίζει την επιλογή της με μεγαλύτερη ηρεμία και αποδοχή.