Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: «Από μικροί ήμασταν φίλοι με τον άντρα μου»

01/06/2026 - 09:00 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

H Ιζαμπέλλα Φούλοπ φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Ψυχαγωγία Κυριακάτικα» του OPEN  με το Θανάση Πάτρα , το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ανάμεσα σε πολλά, δε, η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε για την μακρόχρονη γνωριμία που εξελίχθηκε με τα χρόνια σε έρωτα με τον σύζυγο της αλλά και για τους αγώνες πόλο που τον παρακολουθεί πια φανατικά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ εξομολογήθηκε αρχικά πως «Όποτε μπορώ πηγαίνω στους αγώνες πόλο του συζύγου μου, είναι και ένα άθλημα που μου αρέσει. Θεωρώ πως είναι από τα πιο δύσκολα αθλήματα. Δεν γίνεσαι να μην είσαι φανατική, ειδικά όταν βλέπεις τον άνθρωπο σου μέσα εκεί, μπορεί να μου φύγει καμιά κραυγή, η αλήθεια είναι, πάνω στον ενθουσιασμό μου. Γούρια πάντως και τέτοια δεν έχω, όχι».

«Από μικροί ήμασταν φίλοι, καμία σχέση με ερωτική σχέση ή κάτι τέτοιο. Δεν έχει καταλάβει κανένας μας πως προέκυψε ο έρωτας μετά από χρόνια, για να πω την αλήθεια. Είχαμε να βρεθούμε πολλά αρκετά χρόνια, σίγουρα 10, δεν άλλαξε τίποτα, απλά έτυχε ξανά οι γονείς μας να κανονίσουν να βρεθούν και έτυχε να μην είχα και γω να κάνω κάτι».

“Δεν πιστεύω πως ήταν προξενιό, από τους γονείς μας, η συγκεκριμένη φάση γιατί εγώ ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή να πάω κάπου αλλού. Για το πρώτο βήμα διίστανται οι απόψεις” συμπλήρωσε, επίσης, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ στη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής.