Η Κλέλια Ρενέση μαζί με την κόρη της Κοραλία προγραμματισμένα κάθε χρόνο πραγματοποιούν τις διακοπές τους στη Γαύδο, με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο από το συνηθισμένο.
Επιλέγουν για δύο ολόκληρους μήνες να ξεφεύγουν από υλικά αγαθά που έχουμε τόσο δεδομένα. Συγκεκριμένα δεν χρησιμοποιούν καθόλου το διαδίκτυο, το ρεύμα και το φως.

Η ίδια αναφέρει ότι : «Πηγαίνοντας στην Γαύδο δύο μήνες το καλοκαίρι, χωρίς όχι μόνο τηλεόραση και ίντερνετ, χωρίς τεχνητό φως και ρεύμα, το παιδί σβήνει λίγο όλο αυτό του ηλεκτρισμού, το τεχνητό της κοινωνίας και μπαίνει μέσα στη φύση.
Κατά εκεί το πάω, το οδηγώ να αγαπήσει τη φύση, να γίνει ένα με αυτή, ώστε τουλάχιστον και να “καεί” κάποια στιγμή με αυτό το πράγμα, να μπορεί να επιστρέψει να γιατρευτεί»








