Γενέθλια για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Με κυπριακό άσμα τα γενέθλια

«Για την καρδιά, και την αγκάλη σου μα το Θεό, όλα χαλάλι σου», τραγούδησε, εκπλήσσοντας τους πάντες, στα χθεσινά γενέθλιά του, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
- Από τη Βίβιαν Μπενέκου
Σε έναν πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ, γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του…, όπως δήλωσε ο ίδιος, χαριτολογώντας!
Στο Λαγονήσι λοιπόν, σε ένα παραλιακό κεντράκι, οι γιοί του και οι κολλητοί του, είπαν «χρόνια πολλά» στον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Κι όταν έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, ο τραγουδιστής του κέντρου του αφιέρωσε το κυπριακό τραγούδι «Όλα χαλάλι σου», με τον πρώην υπουργό να το τραγουδάει υπέροχα, καθηλώνοντας τους προσκεκλημένους του.
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος χαρούμενος και λαμπερός, χάρηκε ιδιαίτερα την βραδιά που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνον.





